Narancsos csirkecombok recept
A Narancsos csirkecombok hozzávalói:csirkecombok
2-3 fej lilahagyma
ízlés szerin fokhagyma
2-3 db narancs, 2-3 dl narancslé
1 evőkanál méz
1 teáskanál só
őrölt bors
apróra vágott petrezselyemzöld
A Narancsos csirkecombok elkészítési módja:
A hagymát meghámozzuk és vékonyan felszeleteljük, a narancsot is héjastól szeleteljük. A mézet a narancslével felmelegítjük, amíg a méz el nem olvad, beletesszük a sót, borsot, összezúzott fokhagymát. A megtisztított csirkecombokat megkenjük a mézes páccal, tepsibe vagy tűzálló tálba tesszük. Rárakjuk a narancsot és a hagymát, majd betesszük a sütőbe sülni. Időnként a húsokat megforgatjuk, és a sült szaftjával meglocsoljuk. Tálalás előtt megszórjuk az apróra vágott petrezselyemzölddel. Krumplipürével vagy rizzsel tálaljuk.
Kategória: Húsételek receptjei
A receptet beküldte: Fanoli, 2015. márc. 11. 18:57
A narancsos csirkecombok elkészítési módja és hozzávalói.