Nagyon izzad a lábam :( (beszélgetés)
wow, nagyon köszönöm mindenkinek ki fogom próbálni a javaslatokat :)
Clau26: ezt a naturland krémet hol lehet beszerezni? És a szagelnyelő szódabikarbónát?
köszi mindenkinek :)
szia , nem próbáltam..olvastam
Szagelnyelő szódabikarbóna
Noha szagtalan, a szódabikarbóna egyik jó tulajdonsága, hogy képes elnyelni
a legzavaróbb illatokat is, mert semlegesíti a baktériumok okozta savas anyagokat. Hasznos a hűtőben, a beépített szekrényben vagy akár megszokott dezodorunk helyett is. Egy kevés port bedörzsölünk a hónaljunkba vagy a lábfejünkbe, és máris elfelejthetjük az izzadságszagot. Beszórhatjuk a cipőnkbe is, majd hagyjuk állni benne egész éjszaka:
nemcsak, hogy szagtalanítja a lábbelit, de megakadályozza a későbbi lábgombásodást is.
Szia!
Egy ismerősömnek ugyanezt a problémáját úgy oldottuk meg, hogy vett 2 db cipőt, bele eldobható talpbetétet. A 2 cipőt felváltva hordta, naponta cserélte, a talpbetétet és a lábát pedig folyamatosan hintőporozta, mielőtt cipőt vett, valamint minden zuhanyzás után ilyen fertőtlenítős lábsprayt használt. Valamint hetente egyszer kimosta a talpbetétet is, tehát hordta még egy hétig és csak utána dobta el. :)
További ajánlott fórumok:
- Segítséget kérek: nagyon büdös a lábam és nem tudom mit tegyek. Tudtok rá valami gyógyírt?
- Nagyon izzad a kezem nem tud vki rá vmi krémet vagy jó módszert h mit csináljak vele?
- 36. hétben vagyok, nagyon nagyon dagad a kezem és a lábam és nagyon fáj. Lehet ezt valahogy enyhíteni?
- Milyen alternatív gyógymódot ismertek? Megszúrtam a lábam, meg is műtötték, szépen gyógyult de még mindig nagyon fáj és dagad.
- Nem vagyok terhes, a lábam nagyon vízesedik. Tudtok valamit ajánlani? Régebben nem volt ilyen gondom.
- Nagyon izzad a tenyerem! Mit tehetnék ellene?