Főoldal » Fórumok » Lélek & Szerelem fórumok » Milyen felnőtt lesz abból a gyerekből? fórum

Milyen felnőtt lesz abból a gyerekből? (beszélgetés)

8. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 7. - Érdekes73)
tegnap 23:36

Szívesen meghallgatom.

Szimpatikus személyiség.

De,nem faggatom.

A társaságában is szívesen vagyok.Nem tudom miért bízik bennem.

7. Érdekes73 (válaszként erre: 6. - Fórumnyitó (anonim))
tegnap 23:29
Szerintem azzal segítesz neki ha normálisan viselkedsz vele úgy mint mással is tennéd. A régi dolgairól ha akar beszél , meghallgatod véleményezés nélkül.
tegnap 23:18
Mármint néha furcsa csak.De,szépen beszél,jól is dolgozik.Humoros is sokszor.Tehát nem az a magának való ,senkihez nem szólok személy.
5. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 4. - Amaunet)
tegnap 23:16

Nem veszem.

Igazából józanul nem beszélt ilyesmikről és meg nem is hozom fel neki..

Ez egy olyan trauma lehet amit az örökké hordozhat.Óriási fájdalommal párosulva.

Volt már mindegyiknél.

Csak,hát tudja,hogy 42 éves és még mindig..

4. Amaunet (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
tegnap 22:13

Nem tudsz segíteni.

Légy hozzá közvetlen, hallgasd meg, ha beszélni akar róla, de ne vedd magadra a terhét, mert ez nagyon nagy és ő már évtizedek óta hordja.

Talán annyit, hogy egy ilyen beszélgetés alkalmával megemlítheted neki a szakembert, pszichlógust.

Elképzelni sem tudom, hogy egy anyát így elveszteni mekkora trauma és 42 évesen ki tud-e még ebből jönni.

3. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 2. - Michelle.r)
tegnap 21:24

Nem mondta ki,de úgy láttam nagyon jól esik neki,hogy beszélgethet velem.

Nem tudom milyen lehet így felnőni..borzalmas amiket mesélt,tehát elképzelem,de nyílván azt tudja csak átélte.

tegnap 21:12

Kérte a segítségedet?

A fájdalom elkerülhetetlen, a szenvedés választás kérdése. Mindenen túl lehet jutni, autentikus, professzionális segítséggel.

Te annyi tehetsz, hogy amikor ő beszélni akar róla, figyelmesen és empatikusan hallgatod.

tegnap 20:43

Van egy új kolléganőm (6 hónapja) nagyon furcsa néha ,annyira bizalmatlan,gyanakvó.

Igazából mindig a rosszra gondol azt vettem észre.

Egy iszogatós estén sokat mesélt nekem a múltjáról.

42 éves,de mai napig szenved a traumáitól.

Az anyukája gyilkosság áldozata lett.Gyerekként verve volt,sosem szerették.. Stb...

Szeretnék neki segíteni.

Ezeket a traumákon sosem fog túllépni?

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook