Tudtátok, hogy ahány centi a kisgyerek 2 éves korában, pont a duplája lesz felnőttkorára? (tudásbázis)
Nem emlékszem,hogy az enyémek mekkorák voltak 2 évesen, de a nagyom most 19 éves és 198 cm.:)(és még nőni fog :)
Lehet,h 2 évesen közel 1 m volt?
Pedig simán lehet! :))))
Az Öcsém 186 cm, Anyu 170, Apu 180 körül.
A férjeméknél is szinte centiméterekre ugyanez a helyzet, Ő 188 cm, Anyósom 172, Apósom szintén 180 körül. És nála még a nagyszülők sem (voltak) kirívóan magasak, apai nagymmámja, kimondottan picike.
Az egyik unokatesóm 205 cm.
Az apja 192 cm volt, az anyja 178 cm.
Az öccse "csak" 197 cm. :)
Szóval, szerintem nem lehetetlen! :)
Még sose hallottam ezt, de nem is hiszem el.
Mégpedig azért, mert az én fiam 88 cm volt a 2 éves tanácsadáson, na már most ezek szerint 176 cm-nek kelle lennie majd. Amit azért nem hiszem el, mert az apja 167 cm, én meg 165 cm vagyok, szóval kétlem hogy a fiúnk ennyivel magasabb legyen majd mint mi.
A Spektrumtv-n volt egy sorozat, a magyar címe: Miből lesz a cserebogár?. Na ebben hangzott el ez a szabály, majd rögtön ki is javították, hogy nem ebben a formában igaz, hanem sok egyéb tényező is befolyásolja. Az ott bemutatott kisfiú pl. kb. 140cm lett volna felnőtt korára, de a másik számítással 150 fölé jósolták.
Az én lányom egyébként 90cm volt 2 évesen, szóval 180 lesz? Nem lehetetlen, most 4 éves és már 112 és 29-es lába van... Én 174 vagyok, a párom meg 180, ha kettőnk közé nő, az teljesen normális, én is így vagyok a szüleimmel.
:))
Törékeny termetem az nincs. :))
valahogy téged egy icipici törékeny nőnek gondoltalak. :)
és tessék,szép magas leány vagy! :)
Mi is magasak vagyunk.
Párom 195 cm, én is 177 cm vagyok. :))
:)
Tudom, hogy vannak magas emberkék, de olyan hihetetlen,h. 2 évesen csak 98 cm, mire felnő meg a duplája. :O
Unokahúgom 192 cm. Anyja 173, apja 182 cm.
Egyik sem extra. :))))
De, azért én nem igazán hiszek ebben...
Ez érdekes lenne.
A lányom 2 évesen 98 cm volt, érdekes lenne, ha felnőtt korára 196 cm lenne???
Egy lány 196 cm magas????
Ne márrrrrrrrr.........
További ajánlott fórumok:
- Kérdések és félelmek a felnőttkori érettségivel kapcsolatban
- Segítségeteket szeretném kérni!!!Hogy a fenébe kell úgy bevásárolni, hogy hónap végén is maradjon? 4 fős család, két kisgyerekkel!
- Miért puszilják szájon a kisgyerekeket?
- Elhagyva kisgyerekkel.
- Új kapcsolat kisgyerekkel
- Mi az oka annak, hogy ha egy szülő anyagilag mindent megad a gyerekének, akkor az felnőttkorában nem törődik a szüleivel?