Nagyon izzad a tenyerem! Mit tehetnék ellene? (tudásbázis)
Szia!
Én kb. 1 hónapja vettem meg az ODABAN spray-t. Úgy tűnik, használ. Eleinte naponta fújtam, ma már csak hetente. Használat után eléggé viszket a bőröm, de kibírható. Gondolom ez egyénfüggő. Másnak lehet, hogy nincs ilyen gondja.
Szerintem elég drága! 4500 Ft 30 ml.
Kiváncsi lennék a kézkrémjére is. Valaki próbálta már?
Sziasztok!
Látom, már régen nem írtak ide.Én nekem is nagy probléma a tenyérizzadás, ráadásul azért is, mert zongorázom és nagyon zavar, mert ha versenyen vagyok vagy vizsgán, annyira csúszik a kezem, hogy lecsúszik a billentyűről, és nem tudok mit csinálni, azt hiszik, nem tudom a darabot...elég ciki:( próbáltam hintőport,de az egy perc alatt beszívódik.Kipróbálom azt a naturlandos termékek, hátha jó lesz:)
Nekem is izzad ebben a pillanatban is, meglátszanak az ujjlenyomataim a billentyűzeten...
Én csak azért nem írtam gyógymódot, mert nem is kerestem sose rá, szerencsémre engem ilyennek fogadott el a férjem.
Ha az a krém jó, hát használja, én csak a nyugtatók, gyógyszerek és társaik ellensége vagyok, az ilyesmi kencefincéké nem feltétlen... :)
a valeriana nyugtató, hiába természetes anyagból van :(
Nyugi, nekem is izzad a tenyerem és még sokan vagyunk ezzel így, a barátod biztosan elfogad úgy, ahogy vagy, ne zavarjon ez téged. Ha nem foglalkozol vele, nem is fog annyit izzadni - saját tapasztalat, én is ha zavarba jöttem emiatt, a férjem azonnal megnyugtatott, hogy ne törődjek vele, őt nem zavarja. Kinyitotta a tenyeremet és belefújt, majd adott rá egy puszit :D
Ennél nem is kell jobb gyógymód ;)
Szia!
Húgomnak kicsi korától ez volt a baja kivizsgálták és nem tudtak neki semmit mondani ugyanúgy szenvedett vele mint te..jó pár év után fedezte fel a naturland izzadság gátló folyadékát amit gyógyszertárba 300ft körül meg tudsz venni..azóta elmúlt neki semmi baja csak szinten kell tartania időnként bekeni vele..kérdezd meg pontosan hányszor használd vagy ha gondolod megkérdezem a húgomat és megirom..
Szerintem nagy fokban szerepet játszik ebben a stressz is. Eleve félsz attól mit fog szólni, a barátod, hogy izzad a tenyered, ezért a stressz méginkább kiváltja az izzadást.
Lehet hogy kinevetsz,de én nagyon gyakran voltam úgy, hogy tudtam nincs a közelemben illemhely és bizony akkor jött rám a hasmenés. Az emberi szervezet már csak ilyen.
Ha a barátod szeretet,nyugodj nem fogja zavarni a tenyered izzadása.
Nyaranta én is nagyon izzadok, igaz nekem nem a tenyerem vagy a talpam, hanem a homlokom és a mellkasom. Kisebb fizikai megerőltetés után is olyan vagyok, mint akit leöntöttek egy lavór vízzel.
Kicsi korom óta folyik a víz a tenyeremen, ami egyre idegesítőbb.
Már ott tartok, hogy mindne bajom van, ha a barátom kézenfog:))
Minnél jobban arra gondolok, hogy "vízes" lesz a tenyerem, annál jobban izzad.
Annyira kellemelten.
Létezik valamilyen krém erre?
Valahol olvastam, hogy van valami injekciós kezelés is. Hallott már róla valaki?
Köszi:Tama
További ajánlott fórumok:
- Mit tehetnék, lassan nem bírom cérnával, a párom mostanában nagyon sokat dolgozik. Kértem, hogy ne tegye, mert nekem is szükségem van rá!
- Nagyon görcsölök, szorongok, mikor vezetnem kell. Sokszor azt sem tudom, merre van a jobb és a bal.Mit tehetnék?
- Nagyon fáj a vesém. Tud valaki segíteni, mit tehetnék?
- Állandóan szédülök! Mit tehetnék ellene?
- Nagyon egyedül vagyok, már nem birom tovább, mit tehetnék?
- Nagyon kevés a tejem! Már sok mindent kipróbáltam, mit tehetnék még?