Nagyon fáj a vesém. Tud valaki segíteni, mit tehetnék? (tudásbázis)
Látom, nagyon harcoltok itt.
Agykontrollal minden rendezhető. Ez is.
Ha van kérdés, válaszolok.
Ja.Mivel a te velemenyed egy -meg ha feltetelezett-vesefajdalomra az hogy 'tarts onvizsgalatot' meg mit tudom en milyen hulyesegeket irkaltal itt ossze,mintha evtizedek ota ismernel.Kerdesem tovabbra is fenntartom:ha meg lennek fazva akkor azt milyen lelki bajom okozna?Vagy pl bekapnek egy csunya virust?
Mint irtam jo hogy vannak ilyen spiritualis emberkek,de konyorgom,egy fajdalommal kinlodo betegnek NE akard mar bemeselni hogy a lalked beteg ezert es ezert,tarts onvizsgalatot.Mert ez eszveszejto hulyeseg.Mint ahogy a babas forumban probaltad megmagyarazni ferfi letedre milyen egy jo anya:)
Szamomra idegesito vagy,masok szamara nevetseges,megint masokban haragot keltesz,mikozben meg vagy gyozodve az igazadrol es hajtodmint a verklit.Bocsi de mi akik nem 'vilagosodtak meg' nem erthetjuk meg a 'magasabb foku intelligenciat' amit te kepviselsz.
Doki bácsi megmondta.
Nem én húztalak fel, te húztad fel saját magad.
Igazad van.Hal'Istennek nem a vesem:)Kaptam kenocsot,meg gyogyszert,valoszinu meghuztam a derekamat vagy ilyesmi.Legalabbis a pisim ok volt,tehat nem vese..Azt mondja doki bacsi nem kellene emelgetni a kisfiamat annyit.Koszi szepen mindenkinek!
Csak egy kerdes! Okos spiritualis emberunk erre mit mond vajon?Jo felhuzott tegnap este a hulyesegevel:(
Sziasztok
Ma delutan 3 kor megyek dokihoz.A vesem folyamatosan faj:(Remelem nincs komoly baj.Mondjuk elviselheto a fajdalom ertsd:a falat nem kaparom kinomban.
Na megyek mert telefonalt a parom hogy 10 perc es hazaer.Meg el is vigyorogtam magamat rajtatok:)Koszi mindenkinek kiveve zolcsikat.Szerintem baromira unatkozhat a pali.
Jo ejszakat!
Igenis nagyságosasszony...
:)))
Ezzel a gondolkodással nem fogsz sokra menni.
Ha finom a gyógyszer, egyed. Jó étvágyat.
További ajánlott fórumok:
- Mit tehetnék, lassan nem bírom cérnával, a párom mostanában nagyon sokat dolgozik. Kértem, hogy ne tegye, mert nekem is szükségem van rá!
- Nagyon görcsölök, szorongok, mikor vezetnem kell. Sokszor azt sem tudom, merre van a jobb és a bal.Mit tehetnék?
- 4 hós szoptatott babámnak 2 napja nincs széklete, nagyon sír mit lehetne segíteni?
- Hogyan lehet segíteni annak, aki nagyon szereti a hazugságot?
- Nagyon jó hajpakolásra lenne szükségem!!! Tud valaki segíteni?
- Tud nekem valaki segíteni? A volt férjemmel nem tudunk megegyezni a lakásunkon, mit tehetnék?