Mindig azt mondják, a magyar nők a legszebbek a világon,... (beszélgetés)
"amúgy a legtöbb nőnek az jön be, aki vastag, és nem a hájtól, hanem az izomtól, 1,8-2 m magas, kopaszra van nyírva, van szakálla..."
Nagyjából. Közepesen vastag, nem kopasz, esetleg rövidre nyírt. 😉 Szakáll, vagy borosta jöhet, de nem fontos. Nem érdekel a tetoválás.
“Amúgy a legtöbb nőnek az jön be aki vastag, és nem a hájtól hanem az izomtól, 1.8-2 m magas, kopaszra van nyírva, van szakálla, van tetoválása…”
Ez nagyon nagy általánosítás. Nekem nem ezek a kritériumok és akiket ismerek nőket azoknak sem ez az ideál. Én a túl magas pasikat sosem imádtam, nem egy hashoz akarok beszélni a 160 centimmel🤣 a férjem 175 körül van, tökéletes, de még így is kicsit magas hozzám.
Ha egy 170 akárhány centis vagy alacsonyabb pasi nem talál párt az nem a magassága miatt lesz mert bőven van alacsonyabb nő vagy olyan, akit nem zavar ha kisebb a párja. Azok azért nem tetszenek mert tele vannak komplexusokkal.
Ilyenek meg hogy tetkók, kopaszság? Ez egyéni ízlés kérdése. Ezek miatt senki sem marad egyedül. Maximum az incelek védekeznek ezzel.
Ami tényleg fontos, az a műveltség és az ész. Nem tudnék buta emberrel együtt élni és nem is értem azokat a nőket akik megteszik… max akkor, ha ők sem okosabbak egy marék molylepkénél.
I"m not shy, but I just don"t like you..
nyugodj meg imädlak...
de neha nema kislänykent több lenne az erteked...-DD
Ez a mondás amolyan, a nemzettel való elfogultság. Persze, hogy szépek, hisz a mieink. De valójában mindenhol van szép és kevésbé szép nő is. A szépséget a szemlélő ízlése is formálja.
Szerintem sok itt a szép nő, de nagyon sokukon látszik, hogy magyarok/ kelet-európaiak. Ez nem egy rossz dolog, csak egy megállapítás.
a masszirozo kisläny aki hozzäm jär, na az pont ilyen meretü...
irrrto szep mecccctelenül...
sajnos a korom az hadititok...
mindenhol fütyülnek a bombäk...-))
nem fogod elhinni, de eddig meg sosem mertem meg.
Pisulni remekül lehet vele...
Szép egy nő vagy szimpatikus
Szomszédnak segitettem valami ügyben és megjött a lánya
Mondjuk hogy 60kg 170magas szűk bőrnadrág félhosszú póló, kis mellek, félhosszú melír szőke haj. Csodálatos volt, különösen mikor a szemüvegét is feltette. Én láttam ezt a nőt shortban nyáron. Nem tudtam ki a szomszéd lánya és ki az
unoka/lány/, és majdnem 50éves
Beleremegtem
hA NEM IS MINDEN MAGYAR NŐ ILYEN, DE Ő A KELLEMESEK KÖZÖTT VAN. A hideg kirázott a látványra :)
Az már jó!
Ezért igazán kár lenne a kardodba dőlni
🙃
Van több telt fiatal lány kolléganőm. Én a helyükben nem vennék fel nyitott hátú ruhát, de ők megteszik, és látszik, hogy a hátukon, ami majdnem kétszer akkora, mint az enyém, hogy fiatalok. Ez nagyon sokat számít.
Én nagyon nem bírom, hogy manapság, minden sovány nőt gyönyörűnek neveznek, mert nem minden a karcsúság. de pl. itt van az egyik időjós Szilágyi Eszter. Egy trampli,hiába vékony.