Főoldal » Fórumok » Szépség & Egészség fórumok » Mindig azt mondják, a magyar nők a legszebbek a világon,... fórum

Mindig azt mondják, a magyar nők a legszebbek a világon,... (beszélgetés)

1 2 3 4
febr. 25. 06:23
Bárcsak azt mondhatnák, hogy a legértelmesebbek!
febr. 25. 06:12
sok kuldfoldi ferfi mondta ezt aki hazankban jart!
96. srcrss (válaszként erre: 94. - Kaliforniai tornádó)
febr. 12. 08:22

"amúgy a legtöbb nőnek az jön be, aki vastag, és nem a hájtól, hanem az izomtól, 1,8-2 m magas, kopaszra van nyírva, van szakálla..."

Nagyjából. Közepesen vastag, nem kopasz, esetleg rövidre nyírt. 😉 Szakáll, vagy borosta jöhet, de nem fontos. Nem érdekel a tetoválás.

95. Görögtánc (válaszként erre: 94. - Kaliforniai tornádó)
febr. 11. 09:21

“Amúgy a legtöbb nőnek az jön be aki vastag, és nem a hájtól hanem az izomtól, 1.8-2 m magas, kopaszra van nyírva, van szakálla, van tetoválása…”

Ez nagyon nagy általánosítás. Nekem nem ezek a kritériumok és akiket ismerek nőket azoknak sem ez az ideál. Én a túl magas pasikat sosem imádtam, nem egy hashoz akarok beszélni a 160 centimmel🤣 a férjem 175 körül van, tökéletes, de még így is kicsit magas hozzám.

Ha egy 170 akárhány centis vagy alacsonyabb pasi nem talál párt az nem a magassága miatt lesz mert bőven van alacsonyabb nő vagy olyan, akit nem zavar ha kisebb a párja. Azok azért nem tetszenek mert tele vannak komplexusokkal.

Ilyenek meg hogy tetkók, kopaszság? Ez egyéni ízlés kérdése. Ezek miatt senki sem marad egyedül. Maximum az incelek védekeznek ezzel.

Ami tényleg fontos, az a műveltség és az ész. Nem tudnék buta emberrel együtt élni és nem is értem azokat a nőket akik megteszik… max akkor, ha ők sem okosabbak egy marék molylepkénél.

94. Kaliforniai tornádó (válaszként erre: 64. - Channa*)
febr. 11. 09:12
Jó hát ez ízlés dolga, valakinek a 2 méteres 150 kg-os agyon tetovált emberek jönnek be. És van a másik véglet amikor majd elfújja a szél. Valakinek az jön be. De azért a 170-esre túlzás azt mondani hogy törpe, legfeljebb alacsony. Akkor mit mondanál a másfél méteresre? Amúgy a legtöbb nőnek az jön be aki vastag, és nem a hájtól hanem az izomtól, 1.8-2 m magas, kopaszra van nyírva, van szakálla, van tetoválása de ízlésesen, művelt is, van rendes állása és normális a családja. De ez egy átlag. Legalábbis én ezt veszem észre. Aki ezeknek csak a felét tudja, az valószínűleg egyedül marad. De úgy is megtudja az ember állni a helyét ha ügyes. Ha meg nem, akkor az egyéni szocproblem.
93. Hansika (válaszként erre: 89. - Pulcsis)
febr. 11. 02:30
na ebben is igazad van..-))
febr. 11. 00:41
Vannak itt is szépek bőven.
febr. 11. 00:10
aki a vilagon jart tobbfele az azt mondja,hogy szepek es csunyak mindenutt vannak.
90. globus
febr. 10. 21:49
Már a 30. hsz. körül nem tudni, miről van szó...
89. Pulcsis (válaszként erre: 88. - Hansika)
febr. 10. 20:49
Az olyan unalmas lenne 😅
88. Hansika (válaszként erre: 86. - Pulcsis)
febr. 10. 20:30

I"m not shy, but I just don"t like you..

nyugodj meg imädlak...

de neha nema kislänykent több lenne az erteked...-DD

87. L’Engel (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
febr. 10. 20:26

Ez a mondás amolyan, a nemzettel való elfogultság. Persze, hogy szépek, hisz a mieink. De valójában mindenhol van szép és kevésbé szép nő is. A szépséget a szemlélő ízlése is formálja.

Szerintem sok itt a szép nő, de nagyon sokukon látszik, hogy magyarok/ kelet-európaiak. Ez nem egy rossz dolog, csak egy megállapítás.

86. Pulcsis (válaszként erre: 82. - Hansika)
febr. 10. 20:01
Hát ennyire szeretsz?? 🙈🤣🤣🤣
85. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 84. - Hansika)
febr. 10. 19:46
Akkor halmozod az élvezeteket. Tedd is, amíg teheted!
84. Hansika (válaszként erre: 79. - Fórumnyitó (anonim))
febr. 10. 19:43

a masszirozo kisläny aki hozzäm jär, na az pont ilyen meretü...

irrrto szep mecccctelenül...

83. Hansika (válaszként erre: 80. - Fórumnyitó (anonim))
febr. 10. 19:41

sajnos a korom az hadititok...

mindenhol fütyülnek a bombäk...-))

82. Hansika (válaszként erre: 77. - Pulcsis)
febr. 10. 19:40
Ha ecccer kilepek valaki miatt innen a hoxärol, na az te leszel...
81. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 72. - Regin_a)
febr. 10. 19:40
Na ugye? Te is tudod mitől döglik a légy.
80. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 75. - Hansika)
febr. 10. 19:39
Hány éves vagy? Még, vagy már csak pisilésre alkalmas? Nem mindegy, előbbi még változhat, utóbbi már fájó, de nem.
79. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 73. - Hansika)
febr. 10. 19:37
Azért meg ne halj értük, nem biztos a túlvilágon is 75/B-s angyalkák vesznek körbe. Itt használd még ki, hogy vannak ilyenek is!
78. Hansika (válaszként erre: 74. - Fórumnyitó (anonim))
febr. 10. 19:37
a röplabdäs länyok testalkatra, na azok mind az eseteim..-))
77. Pulcsis (válaszként erre: 76. - Regin_a)
febr. 10. 19:36
Ő inkább már összemenésbe 🤭🤣🤣
76. Regin_a (válaszként erre: 68. - Hansika)
febr. 10. 19:36
Hansika ne tedd, még növésben vagy!
75. Hansika (válaszként erre: 71. - Fórumnyitó (anonim))
febr. 10. 19:35

nem fogod elhinni, de eddig meg sosem mertem meg.

Pisulni remekül lehet vele...

74. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 69. - Channa*)
febr. 10. 19:35
Csinosról, formásról beszélek, nem gebéről.
febr. 10. 19:34
En speziell meghalok a cirka 75/b meretü cicikert...annäl szebb szämomra nincs is...
febr. 10. 19:33

Szép egy nő vagy szimpatikus

Szomszédnak segitettem valami ügyben és megjött a lánya

Mondjuk hogy 60kg 170magas szűk bőrnadrág félhosszú póló, kis mellek, félhosszú melír szőke haj. Csodálatos volt, különösen mikor a szemüvegét is feltette. Én láttam ezt a nőt shortban nyáron. Nem tudtam ki a szomszéd lánya és ki az

unoka/lány/, és majdnem 50éves

Beleremegtem

hA NEM IS MINDEN MAGYAR NŐ ILYEN, DE Ő A KELLEMESEK KÖZÖTT VAN. A hideg kirázott a látványra :)

71. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 68. - Hansika)
febr. 10. 19:32
Remélem, ehhez a mélységedhez a botváltód nem 12 cm!
70. Channa* (válaszként erre: 68. - Hansika)
febr. 10. 19:32

Az már jó!

Ezért igazán kár lenne a kardodba dőlni

🙃

69. Channa* (válaszként erre: 63. - Fórumnyitó (anonim))
febr. 10. 19:30

Van több telt fiatal lány kolléganőm. Én a helyükben nem vennék fel nyitott hátú ruhát, de ők megteszik, és látszik, hogy a hátukon, ami majdnem kétszer akkora, mint az enyém, hogy fiatalok. Ez nagyon sokat számít.

Én nagyon nem bírom, hogy manapság, minden sovány nőt gyönyörűnek neveznek, mert nem minden a karcsúság. de pl. itt van az egyik időjós Szilágyi Eszter. Egy trampli,hiába vékony.

1 2 3 4

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook