Mindig azt mondják, a magyar nők a legszebbek a világon,... (beszélgetés)
I"m not shy, but I just don"t like you..
nyugodj meg imädlak...
de neha nema kislänykent több lenne az erteked...-DD
Ez a mondás amolyan, a nemzettel való elfogultság. Persze, hogy szépek, hisz a mieink. De valójában mindenhol van szép és kevésbé szép nő is. A szépséget a szemlélő ízlése is formálja.
Szerintem sok itt a szép nő, de nagyon sokukon látszik, hogy magyarok/ kelet-európaiak. Ez nem egy rossz dolog, csak egy megállapítás.
a masszirozo kisläny aki hozzäm jär, na az pont ilyen meretü...
irrrto szep mecccctelenül...
sajnos a korom az hadititok...
mindenhol fütyülnek a bombäk...-))
nem fogod elhinni, de eddig meg sosem mertem meg.
Pisulni remekül lehet vele...
Szép egy nő vagy szimpatikus
Szomszédnak segitettem valami ügyben és megjött a lánya
Mondjuk hogy 60kg 170magas szűk bőrnadrág félhosszú póló, kis mellek, félhosszú melír szőke haj. Csodálatos volt, különösen mikor a szemüvegét is feltette. Én láttam ezt a nőt shortban nyáron. Nem tudtam ki a szomszéd lánya és ki az
unoka/lány/, és majdnem 50éves
Beleremegtem
hA NEM IS MINDEN MAGYAR NŐ ILYEN, DE Ő A KELLEMESEK KÖZÖTT VAN. A hideg kirázott a látványra :)
Az már jó!
Ezért igazán kár lenne a kardodba dőlni
🙃
Van több telt fiatal lány kolléganőm. Én a helyükben nem vennék fel nyitott hátú ruhát, de ők megteszik, és látszik, hogy a hátukon, ami majdnem kétszer akkora, mint az enyém, hogy fiatalok. Ez nagyon sokat számít.
Én nagyon nem bírom, hogy manapság, minden sovány nőt gyönyörűnek neveznek, mert nem minden a karcsúság. de pl. itt van az egyik időjós Szilágyi Eszter. Egy trampli,hiába vékony.
nekem nem pasi az aki 185 cm alatti magasságú.
na bacccus, en csak 184 cm vagyok...
Rögvest a kardomba dölök...
Ez nagyon igaz, kedves FI...
Nekem a nemet nök is kimondottan szepek, aränyosak es sportosak, persze en a nemet länyokat ismerem a legjobban..
Ahol szep nöt egyet se lättam, na az England...
Igen! Neked!
De nem mindenkinek!
És ez a lényeg.
Ahogy már utaltam rá, nekem nem pasi az aki 185 cm alatti magasságú. Szerintem azok rondák, ahogy azok is, akik aránytalanok, ahogy te is írtad, pl. a gyúrós pasik, rondák és kövérek. Vastag a karjuk, nagy a válluk, túl combosok, vastag nyakúak, stb. Felőlem az ilyen a fejetetején is állhat, akkor is ronda.
És hiába arányos a 170 cm-es férfi, az szerintem ronda, mert törpe.