Főoldal » Fórumok » Lélek & Szerelem fórumok » Hogy lehet feldolgozni fórum

Hogy lehet feldolgozni (beszélgetés)

febr. 16. 23:57
sok mindent kibir az ember.idovel rajossz,hogy nem is sokat veszitettel ezzel a pasaival.van beloluk boven es ha egy elmegy jon a kovetkezo.
8. 55Judit (válaszként erre: 1. - Emese11)
febr. 10. 10:21
Még nagyon fiatal lehetsz. Ilyenkor még kegyetlenűl tud fájni a csalódás is, a reménytelen szerelem is. Idővel kevésbé fáj. Aztán elmúlik.
7. Ágio8405 (válaszként erre: 1. - Emese11)
febr. 10. 09:00
Sajnos van ilyen. Túl leszel rajta és jönni fog olyan akivel kölcsönös a szimpátia.
febr. 10. 08:43
Pedig a legjobban teszed ha minél hamarabb túl teszed magad rajta. Csak rombolod magad. Megéri?
5. globus (válaszként erre: 1. - Emese11)
febr. 10. 08:28
Ne lapulj háttérben, helyette önbizalmadon dolgozz.
4. Pulcsis (válaszként erre: 1. - Emese11)
febr. 10. 08:18
Emese, hát ilyen egy szép tanmese 😅
3. Lady Lavender (válaszként erre: 1. - Emese11)
febr. 9. 23:50
Nye-nyenye. Az egyik leszebb szoknyam lenyulta egy p.csa. vesztetunk tobbet Mohacsnal, es tovabblepunk.
febr. 9. 23:31

Pedig nincs más megoldás, mint elengedni. Tudod a kémiának nem lehet megszabni semmit. Vagy működik vagy nem.

Egy darabig még fájni fog, aztán kedves emlékké szelídül az érzés. Hagyj időt magadnak. Tarts távolságot, a lehető legnagyobbat, tőle/tőlük.(a saját megnyugvásod érdekében)

febr. 9. 22:09
Nem tudom elengedni azt a pasit. Engem csak barátként akart. De erre a facen megismert egy csajt azzal minden boldogság. Csajszi az ismerösőm.2 hét alatt nagyon boldogok. Én a háttérbe vonultam, csendben vagyok. Probálom elfogadni, de nem megy.

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook