36. hétben vagyok, nagyon nagyon dagad a kezem és a lábam és nagyon fáj. Lehet ezt valahogy enyhíteni? (tudásbázis)
Semmi baj! :D Már lassan 1 évesek leszünk! :D Azért köszi a hozzászólást, hátha másnak is segít! :D
Nektek is jó egészséget!
Üdv. :)
jaj neharagudj most olvastam vissza a többi hozzászólást...
GRATULA nektek! :)
Szia!
a végefele én is így jártam, nekem az állandó mozgás (napi egy óra), a zöld tea (mértékkel, és este 6 után ne!), és a zellerszár segített. Rágcsálhatod kőrözöttel,de magában is nagyon jó, természetes vízhajtó, én 10-15 percenként pisilni jártam.
nekem szabadott szaunázni is (terhességem előtt rendszeresen beültem, heti 3-4, a doki olyankor engedélyezi), amíg kellemes, és kiizzadsz több litert. De ezt mindenképp kérdezd meg a dokitól!
jobbulást, éltessen hogy már nincs sok hátra... :)
Szia, próbáld ki az alma diétát...nekem az orvosom javasolta és mindkét kislányommal való várandósságom idején bevált. 1 napig csak almát ehetsz (ebédre 2-3 vízben főtt burgonyát).
Jó egészséget mindkettőtöknek!
Én is dagadtam, nekem a doki azt mondta, keveset igyak!
Na, ez hogy lehet?
Szia!
Én az ásványvíztől dagadtam. A Margitszigetinek különösen magas a sótartalma. Ja, és az ételeket is óvatosan sózzad, akkor boztos jobb lesz! Kitartás, már nincs sok hátra!
Ha nagyon vizes vagy, akkor próbáld ki, hogy reggel főzzél héjában só nélkül! krumplit, és éhgyomorra azt edd meg, és legalább 2 órát ne egyél mást. Ennek nagyon kell hajtania a vizet.
De csak reggel és éhgyomorra van hatása:)
További ajánlott fórumok:
- Hogyan lehet magasabb a hangom? (14 vagyok) Azt mondják jó hangom van, de valahogy a magas hangok nem jönnek ki. Lehet rajta segíteni?
- 34.hétben vagyok! Megindulhat a szülés?
- 5. hétben vagyok, szúr a hólyagom...
- Mivel tudom enyhíteni az egyre gyakrabban jelentkező derékfájást?A 7.hónapban vagyok.
- Sziasztok!Laktoherb teát ihatok-e? 25. hétben vagyok és nem tudom hogy már ihatom vagy azt csak szülés után kell majd?
- Terhességem végén vagyok, ma valahogy nagyon forró a hasam. Jelent ez valamit?