34.hétben vagyok! Megindulhat a szülés? (beszélgetés)
magnéziumot szedsz? ha nem, be kéne venned és ahogy írták a többiek, vegyél egy meleg zuhanyt. ha elmúlik, csak jósló volt, ha nem, irány a kórház, ők segítenek bent tartani még egy picit!
az meg, hogy mennyire mérték nem sokat jelent, nekem azt mondták több mint 4 kiló lesz és épp csak 3 kilóval született a babám :)
Szia!
Én is bemennék a kórházba, de szerintem ezek csak jóslók.
Nekem is volt már a 34. hét környékén pár napig, majd hetekig semmi. A baba pedig 40 + 2. napon született.
csak msot mértem az utolsó kettő kőzőti idő volt 25 perc
azóta semmi...
Szia!
3 gyerkőc anyukája vagyok,én a helyedben be mennék a khba és megnézetném magam!
Jobb félni mint meg ijedni!
Elsősorban doki! Akár a kórházban az ügyeletes doki nézzen meg.
Másodszor szerintem magnézium. De mindenképpen nézzék meg hogy áll a méhszáj!
Korai lenne még kibújnia a csöppségnek!
Vegyél egy meleg vizes zuhanyt,majd figyeld magad!Ha enyhül, akkor semmi vész,de pihenj le!Vegyél be magnéziumot,még a 35-36. hétig lehet.Ha nem múlik,akkor érdemes felhívnod az orvosodat.
A keményedések nem jók, elég ijesztőek lehetnek.Egy 37 hetes kismama
Orvos.
Vagy nagy dózisú magnézium, és meleg zuhany és pihi.
De inkább doki.
Szia!
Ezek még szerintem jósló fájások de jobb ha megnéz a dokid!!
Én mind a 4 gyerkőcnél már sokkal hamarabb keményedtem volt amelyikkel feküdnöm kellett meg napi 3x2 magne b6-ot szednem.
De még egy 2 hetet kibírhatna a kis manód,beszéld meg vele:-))
Nekem a 3.k fiam a 36.k hétre született makk egészségesen!!
Szia!
Szerintem be kellene menned a kórházba. Nagyon vigyázz magadra. Jobb, ha lát egy orvos is :(
További ajánlott fórumok:
- Mennyi tonikot igyak, hogy beinduljon a szülés? (holnapra vagyok kiirva)
- 36. hétben vagyok, nagyon nagyon dagad a kezem és a lábam és nagyon fáj. Lehet ezt valahogy enyhíteni?
- Ha munkanélküli vagyok megillet valami juttatás szülés után?
- Van itt valaki a 40. hétben aki várja a szülést?
- 4.hónapos kismama vagyok, 4.babával:-)Első gyerkőcömet simán szültem a másik kettőt császárral! Lehet még ezután nem császáros szülésem?
- Sziasztok!Laktoherb teát ihatok-e? 25. hétben vagyok és nem tudom hogy már ihatom vagy azt csak szülés után kell majd?