Van itt valaki a 40. hétben aki várja a szülést? (beszélgetés)
Megszultem nagyon gyorsan :)
Koszonom h erdeklodtel :)
2 o alatt kibujt a baba:)
Hát azt nem tudom. A természetes szülés hívei,csak akkor avatkoznak be ha muszály. Mindig nézték a kicsit géppel..a szülőszobába csak péntek este mehettem,amikor már öt perces fájásaim lettek. A szobában már nem akartam maradni,mert csak 19 óráig volt látogatás..a férjemmel a folyosón vajudtam:( nem tágultam semmit,csak kicsit,pedig valami zselét raktak fel...szegény kicsi akart kijönni de nem tudott:(
nagyon fájt. Aztán péntek éjjel már könyörögtem,hogy császár legyen. De nem csinálták. Kaptam valami infúziót,meg meleg párnát a derekamra. Így aludtam perceket,aztán fájás,alvàs megint pár perc...reggel tusolni kellett,kaptam beöntést,aztán bekötötték az oxitoxint. Olyan erős fájásaim lettem..De mégse tágultam. Addig kellett várni míg három centi lesz. Utánna kaptam gerincbe érzéstelenítést,és jobban adagolták az oxitoxint. Végül délután 5 kor úgy döntöttek császár lesz. Még az a szerencsém,hogy a férjem velem volt végig. A műtétnél is,neki adták oda a kicsit. Én csak egy pillanatra láttam,aztán már csak másnap reggel hozták oda. Pont tegnap gondolkodtam ezen,hogy rá kellett volna hogy rakják a hasamra...
Én augusztus 22-re voltam kiírva, szeptember 1-jén kellett befeküdnöm, aznap reggel kaptam egy ballont és kb semmi nem történt másnap reggelig, olvastam egy könyvet :D
Másnap reggel burokrepesztés, oxi, 12,28-kor született a fiam.
Én már egész augusztusban rosszul viseltem, hogy MINDENKI azt kérdezgette, hogy MI VAN MÁR? hol a baba? Pláne az utolsó, nem tervezett másfél hétben :D Mintha kb az én hibám lenne, hogy még terhes vagyok :D :D :D Lehet, túl érzékeny is voltam, de a tököm tele volt már. Meg a mindennapos nst-vel is, vagyis azzal, hogy utána 1-2 órát várni a dokira. Ráértem, csak utáltam ott ülni a zsúfolt váróban, ahol az emberek 80 %-a idióta volt. :D
41+4-re született meg majdnem 6 hónapja a kisfiam. Az indítás hajnalán megindult a kisfiam magától :) az már másik dolog, hogy császár lett.
Kitartás! ezek az utolsó napok nagyon lassan telnek.
Én már túl vagyok rajta..két éves lesz a fiam,két hét múlva. Nekem se indult be,elfojtani a víz,csütörtök délután és szombaton este hatkor született császárral.
Ne félj minden rendben lesz! Kitartasl,erőt kívánok neked!
Kisfiú vagy kislány lesz?
Szia!
Érdemben nem tudok hozzászólni, ugyanis én 36+2-nél tartok ma, így csak sok erőt, kitartást, kívánnék neked!
Én második kisfiunkat várom. Második hüvelyi szülésre készülök én is. Mivel már van szüléstapasztalatom, telis-tele vagyok félelmekkel, rettegéssel.
Neked legjobbakat kívánom!
40.het...nem indul el semmi. Beakarnak fektetni mert "ez itt a szokas" Az elsovel is igy volt. Oxitocin, repesztes....Felek.
Ti h elitek meg ezeket a napokat?
További ajánlott fórumok:
- Hogyan lehet elérni a természetes szülést egy kiszolgáltatott kismamának, amikor minden kórházi dolgozó ellene van?
- Ha Gyesen/Gyeden lévő kismama terhes lesz, és a Gyes vagy Gyed ideje alatt szül, milyen járulékokban részesül az utolsó szülést követően?
- Valaki ismeri Dr.Turcsányi Attilát szülészt-nőgygyászt?Melyik korházban vezet le szülést?
- Egy sima és egy császár után milyen szülést várjak?
- Szülést követöen valaki küzd[ött] vizelet vagy széklet visszatartási problémával?
- Indítottak meg valakinek szülést magas alap magzati szívfrekvencia miatt? Ha igen, hogyan zajlott?