Egy sima és egy császár után milyen szülést várjak? (tudásbázis)
Sziasztok!
Szóval császár lett belőle,de próbáltuk előbb megszülni,de az én Angyalkám fogta a kis fejecskéjét,ezért nem tudott leszállni a kismedencébe.
De egészséges,4090 gr,53 cm-el jött a világra-Jázminka!
Jajj lányok,nehogy hajba kapjatok miattam!
Köszi mindenkinek a hozzászólását,és szorítsatok Nekünk!!!
Köszi a biztatást és a gratulációt!
Mikor császároztak,azt mondtam,hogy inkább 10-et szülnék.De most bizony másképp gondolom.Pedig az első is 19 órába került,mire meglett.
Igazából nem is tudom mitől félek.Mindentől.Talán azért,mert szorul a hurok!
Ti éreztétek mikor jött el az idő?
Én egyiknél sem.Valami elromlott bennem?
A mai viszonyok mellett, számíthatsz császárra. Az csak 20 perc. Ismerősöm szült (titok hol), és őt us megcsászározták, mert össz. 40 ágy jutott a szülészetnek, nem volt hely, a szülőszobában is tömeg volt.
egyébként ha lehet, szülhetsz simán is, egy veszélye van amiért az orvosok nem szeretik, hogy a belső varrat szétszakad, az pedig életveszélyes állapotot idéz elő.
Nekem az utolsó kettő volt császár, én is megpróbálkoztam hátha, de sajnos nekem már csak így lehet.
Sok sikert, és előre gratula...
Az elsőt szültem simán,35. hétre.
A második sürgősségi császár 2és fél éve,mert nagyon belázasodtam,és 4 ujjnyi tágulás után méhgörcsöt kaptam.
A dokim azt mondta,megpróbáljuk megszülni,de már nem is tudom melyiktől féljek jobban.Jobban szeretném,ha kivennék és kész.Az első is megszorult+kora is volt,2 hétig volt az intenzíven.
További ajánlott fórumok:
- Sziasztok!Ti vállalnátok 5.babát ha véletlen becsúszna?1sima szülés és 2 császár után??
- A császármetszés vagy a sima szülés az előnyösebb és miért?
- Szerintetek két császármetszés után van esély rá, hogy simán szüljek?
- Szerintetek van olyan orvos Magyarországon, aki 2 császár után bevállalna egy sima szülést? Ha igen, ki?
- Szolnokon ajánlanátok nőgyőgyászt, aki vállal császármetszés után természetes szülést?
- Kistarcsai kórházban mi a protokoll? Mennyi idő múlva lehet megpróbálni a természetes szülést császár után?