Szolnokon ajánlanátok nőgyőgyászt, aki vállal császármetszés után természetes szülést? (tudásbázis)
Én is Dr.Erdődihez jártam, őt akartam ajánlani. Viszont nem tudom erre mit fog mondani...Én császáros voltam, azt mondta, hogy emiatt a következő is az lesz. De egy próbát megér. Svédnél és Gyenesnél szültem,mert szabin volt Erdődi. Dr. Svéd a faros babámmal sem akart megcsászározni először, azt mondták, a természetes szülés híve. Talán emiatt még ő...(Bevallom én nem örültem, hogy nála szültem, de sokan szeretik.)
Miért nem akarsz császárral szülni? Oka van, hogy akinek már volt, annál később is császároznak.
Szia! Nem tudom erről mi a véleménye, de szerintem jó orvos, keresd fel!:)
Dr. Erdődi Zoltán - Anna Med Kft. Telefon, 56/230-316 5000 Szolnok Rozmaring u. 9.
Sziasztok
Tudnátok valakit ajánlani, aki nem zárkózna el a természetes szülés levezetésétől császármetszés után?
További ajánlott fórumok:
- Miért hisznek az emberek a természetgyógyászatban, homeopátiában és más effélében?
- Hogyan szüljünk? Természetes vagy császár?
- Orvos természetgyógyász segít itt Kérdezzetek
- Hiszel a természetfeletti dolgokban és mi a véleményed róluk?
- Mikor lesz végre természetesebb a szépségideál?
- Igaz, hogy a császármetszés után nem húzódik vissza az anyák hasa úgy, mintha természetesen szültek volna? Mi a tapasztalatotok?