Szerintetek van olyan orvos Magyarországon, aki 2 császár után bevállalna egy sima szülést? Ha igen, ki? (tudásbázis)
szerintem is gondold át, és ha bízol a dokidban, akkor fogadd meg a tanácsát, mert sokkal fontosabb a te és a babád egészsége, minthogy természetes úton szülj két császár után, ha az nem biztonságos.
fura, mert én nagy ívben tennék arra, milyen módon szülnék, csak a gyereknek legyen jó :)
Sajnos mindenhol nagyon hamar császároznak... :(
Köszönöm, hogy megosztottad velem a tapasztalatod. :)
Én első babámat 3 nappal túlhordtam,természetes úton,3,5 óra alatt hoztam világra,életem legszebb élménye volt.Második babámat túlhordtam,41.héten indítottak,a Prepidil hatására babám szívhangja többször felgyorsult,majd hirtelen 75re leesett,azonnal kaptam injekciót és amint kész volt a műtő,már vittek is,altattak,mert nem volt idő gericérzéstelenítésre.Szörnyű volt,2 hétig kínlódtam,és utána is csak lassan lettem önálló,pedig a baba engem akart volna.Ennek ellenére szeretnénk újabb babát,méghozzá lehetőség szerint természetes,hüvelyi szüléssel.
Tuti van rá lehetőség,de mindenképpen folyamatosan kérd ki a doki véleményét,hogy hogy bírja a heged a pocak növekedésést
de szerintem ne a SOTE II-re menj,mert ott túl könnyen császároznak
Én azért ezen igencsak elgondolkodnék. Tudok olyan esetről, aminél balul sült el a dolog.
Ezt egy anyuka írta: "Sajnos szülés közben az előző császármetszés megnyílt és a hasfal és méh közé csúszott a baba. Újra kellett éleszteni." Oxigénhiányos állapot lépett fel, és egy ideig kómában is volt.
Hónapok teltek el azóta, és csak reménykedni lehet, hogy valamennyire sikerül a kislányt helyre hozni, de egészséges ember sosem lesz belőle.
Szóval nagyon-nagyon gondolkodj el, mert súlyos következményekkel járhat.
Drukkolok, hogy megtaláld a megfelelő orvost.
Nem tudom, van-e szebb dolog, mint természetes úton világra hozni egy gyermeket. :)
Szerencsés vagy!!
Sok sikert és jó egészséget nektek!!
Szia!
Az Szent István kh-ban van állítólag két orvos, aki vállal ilyet!
További ajánlott fórumok:
- SPAR Magyarország matrica - Ingyenes csere-bere fórum
- Szerinted ki képviselje Magyarországot a 2012-es Eurovíziós Dalversenyen?
- Apás császármetszés van valahol Magyarországon?
- Egy sima és egy császár után milyen szülést várjak?
- Szolnokon ajánlanátok nőgyőgyászt, aki vállal császármetszés után természetes szülést?
- Kistarcsai kórházban mi a protokoll? Mennyi idő múlva lehet megpróbálni a természetes szülést császár után?