Nem vagyok terhes, a lábam nagyon vízesedik. Tudtok valamit ajánlani? Régebben nem volt ilyen gondom. (tudásbázis)
és a doki ?
lehet fogyókúrától is, ha nem viszel be elég fehérjét...
de orvost már mindenképp látogass meg.
Ha a google-ba beütöd a lymphödéma szót többet is olvashatsz róla. Daróczi- Nyiroködéma címmel az elsôk közt jön fel a találatok között. Ha lesz már eredményed megírod ide? Kíváncsi vagyok, mitől lehet ez nálad!
Szerintem az természetes, hogy itt a Hoxán mindenki segít a másiknak, amiben tud.
Nagyon jól esett, hogy ilyen sokan segíteni szeretnének. KÖSZÖNÖM!!!
A szívproblémára csak annyit, hogy az egyik billentyűmmel van valami. De nem kell rá gyógyszert szedni.
A stressztől beszokott szúrni a szívem, hogy alig kapok levegőt.
A László kórházban Daróczi professzorasszony az ödémák nagy tudora. Egész Európában komoly szaktekintélynek számít. Háziorvosi beutaló kell hozzá.
Vagy Faragó László természetgyógyász Kecskeméten, ô a nyirokmasszázs hazai "professzora".
Mindkettejüket szívbôl ajánlom.
Dagad a bokám címmel írtam be a fórumra,ha rámész az adatlapomra,akkor megtalálod.
Bár Te még nagyon fiatal vagy,azért olvasd el az ottani eszmecserét.
Feltétlen orvoshoz kell menned!!!
További ajánlott fórumok:
- Mikor mutatható ki biztosan a terhességi teszten, hogy terhes vagyok?
- Elmondjam neki, hogy terhes vagyok?
- Nem tudtam, hogy terhes vagyok...
- Nem vagyok terhes, de ha mégis szeretném megkérdezni, hogy egy abortusz milyen? Fájdalmas?
- A párom sok szemétséget csinált régebben, én még nem vagyok túl ezen, így sokszor kiakadok. Mit tegyek?
- 23 hetes kismama vagyok, a bokám eléggé dagad, vizesedik.Mit lehet tenni a pihenésen és felpocoláson kívül?