Főoldal » Fórumok » Szépség & Egészség fórumok » Mi az a változtatás, ami drasztikusan javította az egészséged? fórum

Mi az a változtatás, ami drasztikusan javította az egészséged? (beszélgetés)

tegnapelőtt 06:53
Nekem ahhoz hosszú, kitartó munkára volt szükségem, és van a mai napig. Úgy étkezés, mint testmozgás terén. Nem tudnám 1-2 sorman leírni, de jól vagyok. Az idő múlásával egyre jobban.
tegnapelőtt 01:20
a sajat keszitesu levek/gyumolcs es zoldsegekbol/.
19. Regin_a (válaszként erre: 2. - Hansika)
febr. 10. 17:41

Hoppácska!

Átestem rajta majd amikor kiszedték alólam az autót amit addig vezettem, abbahagytam a bagót

Az autóhiány jobb motivációt adott mint az érsebészeti "fenyegetés"

18. andi6020 (válaszként erre: 1. - Hpetra22)
febr. 10. 17:18
Nem volt ilyen.
17. tien
febr. 10. 15:38

Nagyvárosból hobbitfalvára költöztünk.

Levegő,kert és a tündéri kiskutyánk.

Mentálisan és fizikailag is jobban vagyok.

febr. 10. 15:22
Vidéki élet, kétkezi munka.
15. Amaunet (válaszként erre: 11. - Hansika)
febr. 10. 15:16
Kuvasz még nincs, csak a pulik, a két cica és egy idősebb mélynövésű utcai keverék.
febr. 10. 15:15
Gluténmentes teljes értékű növényi étrend. 9,5 év sikertelenség után teherbe estem.
13. timycat (válaszként erre: 1. - Hpetra22)
febr. 10. 13:47
Nem volt ilyen.
febr. 10. 13:33

Egyszerre történt sok minden. Áttértem a nagyrészt ketogén táplálkozásra - mivel sem beteg nem vagyok, sem fogynom nem kell, nem követem betű szerint.

Sportolok, sokat meditálok, leginkább Dr. Dispenza tanait követve. Sokat vagyok a természetben, gyakorlom Wim Hof módszerét, és nagyon sok mindent, ami lehúzott, kikukáztam az életemből.

11. Hansika (válaszként erre: 10. - Amaunet)
febr. 10. 13:10
Es lätom van szep kuvaszod is...-D
febr. 10. 13:04

Elköltöztem Budapestről, "nagyon" vidékre.

Itt semmi sem sűrgős, a természet diktálja a ritmust.

Jó levegő, nyugalom, semmi stressz, a szellemi munka mellett meg van a fizikai is. A testalkatom megváltozott. Inkább vagyok már izmos, mint kerek. Nincs már tokám, hasam és van nyakam, derekam.😊

febr. 10. 12:04
Sok-sok mozgás, cukor elhagyása (nagyrészt).
febr. 10. 11:58

Igen.

Voltam anyagcsere-meghatározáson, ott kaptam listát, miket lehet enni, miket nem ajánlott és az is kiderült, hány kalóriával fogyhatok.

Mióta úgy eszem, ahogyan le van írva, azóta teljesen sima és pattanásmentes az arcom és fogytam 3 kilót január óta.

febr. 10. 11:54
7 éve nem eszem semmi húsfélét ,fájt már mindenem,azóta nem...
6. Hansika (válaszként erre: 5. - A Nyuci)
febr. 10. 11:37
Aham... köszi...nekem is le kellene szoknom rola...
5. A Nyuci (válaszként erre: 4. - Hansika)
febr. 10. 10:48
Lehet, hogy nem azonnali, mert annyira nem volt rossz a helyzetem, de elég drasztikus változás, ha valaki csökkenti a tüdőrák meg egyéb ezzel kapcsolatos daganatos megbetegedések kockázatát azzal, hogy leteszi a cigarettát. De ismerek olyat, aki már állandóan krákogott reggelente, tele volt váladékkal a torka. Letette a cigit és neki sokkal jobb lett néhány napon belül.
4. Hansika (válaszként erre: 3. - A Nyuci)
febr. 10. 10:37
Ok, nem bagozol, de mi abban a drasztikus vältozäs amit erzel magadon??
febr. 10. 10:29
Talán hogy letettem a cigit.
febr. 10. 09:51
Egy 3 oräs ersebeszeti operäcio...
febr. 10. 09:11
Volt ilyen az életedben?

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook