Mivel lehetne jobb ízűvé variálni a fogyasztó káposztalevest? (tudásbázis)
en ma fozom a 2. adagom, nem mondhatni hogy huuu de rossz :)) de azert a jotol igen messze van :)
naponta 2 adaggal eszem ami kb olyan 7 dl en is teszek bele suritett paradicsomot sot bazsalikomot
Friss zoldfuszerekkel lehet varialni az ízét,de ,hogy jobb lessze azt nem tudom.Egy hetet én is végigcsináltam,hatásos volt,mert 5 kilo lement,de napi egy adagnál nem birtam tobbet megenni belole.Ha szereted a lestyán ízét,próbáld meg azzal,és kevesebb káposztával,úgy másabb az íze.(nekem kedvencem a Román parasztcsorba leves,aminek a lestyán adja az egyik alapízét,csak kell bele olyan dolog,ami Magyarországon nem tudom kaphatóe)
Felteszem a leves receptjét a receptjeim listájára,ott megnézheted1
Ugyan ezek, kis változással.
Én rakok bele még sűrített paradicsomot, karalábét és zöldség leveskockával készítem.
Mindig csinálok magamnak,azt gondolván, hogy most aztán végig csinálom. Aztán a 3/4-ét kiöntöm, mert rájövök, hogy nem igazán szeretem a levest. 3 napig eszek belőle 1-1 tányérral, a többi kuka.
Hozzávalók: 1 fej kisebb káposzta laskára vágva
1 nagy zeller
2-3 paradicsom (vagy par. püré)
4-5 fej vöröshagyma
2 gerezd fokhagyma
5-6 sárgarépa
2-3 paprika - tegyél bele csipőset is, mert remek zsirégető.
3-4 marhahúsleves kocka
Elkészítés: fölaprítva a hozzávalókat addig főzzük amíg meg nem puhul minden (ha valaki kicsit ressesen szereti akkor úgy)
Tanácsok: Remélem semmit nem hagytam ki, azért ellenőrizd le. De! Én tettem bele édesköményt, vegetát, zellert - és kb. a harmadik napon teszek bele zöldbabot. Amikor már nagyon unod - ez is eljön, turmixold össze. Laktató, mégis más állagú ételt kapsz. A lényeg, hogy fűszerben, hangsúlyozom fűszerben tegyél bele minden olyat, amit szeretsz. Tudod ez nem a kőleves - biztos ismeres a mesét, de azért lehet variálni. Sok sikert! - Egyébként ehhez az alapléhez tehetsz később egy kis karfiolt, vagy bármit, hogy szivesen edd.
csombor(borsikafü)(Satureia hortensis) és kaporral izletes lesz a káposzta leves, ez fűszernövény,amelyet együtt főzve használunk, de mártások, só~ és ecetes uborkák ízét is finomítja.
Óvatosan alkalmazzuk és keveset, mert erős ízétől keserű lehet az étel.
Egy pici erőspaprika megbolondítja:-)))
Nekem bevált!
További ajánlott fórumok:
- Akik használtak(nak) fogyasztó tablettát, port, teát, shake-t, ide!
- Hallottatok/tudtok valamit az Alli nevű fogyasztószerről?
- Rákos lett. Dohányzott vagy sok alkoholt fogyasztott?
- Csalántea fogyasztók ide...!
- Mik a tapasztalatok a Redox nevű fogyasztószerrel kapcsolatban?
- Használ a káposztaleves-kapszula?