Használ a káposztaleves-kapszula? (tudásbázis kérdés)
na ez az: a levest ugyebár kaja gyanánt kell enni, de a kapszulát is?? vagy azt kaja után?? akkor hogyan hat?
hülyeség ez, kérem :))
Cseles a szöveg is:
A kapszula összetevői nemcsak a fogyásban segítHETnek, de számos más, jótékony hatásuk is van. Tartalmazza mindazokat a hatóanyagokat, melyek nélkülözhetetlenek a fogyáshoz.
Természetes úton felbontHATják a zsírpárnákban felgyülemlett zsírt, eltüntetHETik hasról, derékról, combról és popsiról is.
B vitamin tartalma serkenti az anyagcserét, fokozza a koncentrációképességet. FelbontHATja a felgyülemlett zsírt és megakadályozHATja az új zsírpárnák megjelenését. Erős méregtelenítő és vízhajtó hatással is bír.
Összetevők: fehérkáposzta por, paprika por, vöröshagyma por, zeller por, paradicsom por, sárgarépa por, C-vitamin, étkezési zsírsavak magnézium sói, E-vitamin, niaciamid, kálcium-pantotenát, B6 vitamin, B2 vitamin, B1 vitamin, folsav, biotin, B12 vitamin hidroxi-propil-metilcelluloz kapszulában
Ezek közül melyik bontja a zsírt?
Szia Livegirl!
Köszönöm a tanácsot:-)
Megbeszélem az orvosommal és közben írtam itt egy fórumon a pajzsmirigyes tagoknak,hátha ők is tudnak nekem segíteni és tudok velük tapaszatlatokat cserélni.
Hali:-)
Szia jojócska! Én káposzta-leves témában kívül álló vagyok, de ha alul működik a pajzsmirigyed, akkor azt kezelni kellene, mert anélkül nagyon nehéz lesz fogyni. Szerintem a káposzta-leves kúra előtt beszélj az endokrinológussal, vagy a háziorvosoddal, mert a káposzta befolyásolhatja a pajzsmirigy működést.
Szia: lg
Sziasztok!
Most catlakozom hozzátok én is és megrendeltem a DR.Hertz féle káposztaleves kapszulát.
Ma kezdtem el a diétát,többnyire Norbira hagyatkozva,nem eszem szénhidrátot,odafigyelek az étkezésre és szobabiciklizésbe kezdtem.
Kb 15 kilot szeretnék leadni.
Szerintetek nem okoz gondot,ha pajzsmirigy alulműködésem van? A kapszula csak növényi alapanyagokat tartalmaz ugye?
Kedves Táncoslábú!
Én holnap fogom kezdeni, ma rendeltem meg még nem tudom a márkáját, mert gyógyszertárból veszem. Terhesség alatt 30kg-ot híztam, szoptatás befejezése után update-el és Rubint Rékával leadtam 20 kg-ot 1,5 év alatt. Most a maradék 6kg-ot szeretném ezzel. A fizikai terhelés már nagyon megvisel és időm is kevesebb van ezért már csak 3*2 kilométert tudok majd futni hetente emellett a kapszula mellett, update-et továbbra is szeretném tartani. Én kíváncsi lennék a te eredményeidre és én is megpróbálok havonta jelentkezni. Nagyon jó lenne megint az a 60kg. Még így is +4kg-al zárom a terhességet, de már meg lennék elégedve ezzel is. Mozogni muszáj!!! Várom a te kommentjeidet!
3 doboz(Dr. Hertz) káposztaleves kapszulát beszedtem. Az eredmény + 2 kiló. A első napokban jónak tűnt, de utána pikk-pakk megszokta a szervezetem és: semmi.
Azaz, dehogy semmi... plusz 2 kiló.
Sziasztok!
Aki több napja-hete szedi, bevált? Melyik fajta?
én 58kg vagyok kiváncsi leszek h napi 2 kapszulával mennyit érek el.eleinte dagattabnak éresztem magam mert föl voltam fujodva .
Szerintetek baj ha két napra abbahagyom a szedését??
Szia Kirenta!
Tudnál nekem segíteni?,melyik típusú kapszulától fogytál én is megpróbálkoznék 10kg-tól szeretnék megszabadulni:))Gratulálok neked a fogyáshoz,köszönöm segítséged!Ildi
További ajánlott fórumok:
- A fogyókúrás káposztaleves milyen káposztából készül?
- Gastroyal káposztaleves diéta
- Mi a véleményetek a káposztaleves kapszuláról, és a diétás turmix italokról? Hatásos?
- Tegnap óta megittam 6dl káposztalevet, tegnap 60 kg voltam, ma meg már csak 57..
- Mivel lehetne jobb ízűvé variálni a fogyasztó káposztalevest?
- Miért nem fogyok a káposztalevestől?