A fogyókúrás káposztaleves milyen káposztából készül? (tudásbázis kérdés)
Ime a fehérje diéta amit én találtam:
1-2 napig ne fogyasszunk szénhidrát tartalmú élelmiszereket,mert ennek hiányában a szervezetünk szénhidrát taktárai kiürülnek Viszont minél több rostban gazdag zöldéget kell fogyaztanunk.
Pl. Reggelire:
1 pohár joghurt
2 db főtt tojás paradicsommal
2 db lány tojás sóval, borssl, 2 dl tej
2 dl ej és 1 banán
alacsony zsírtartalmú műzili és 2 dl tej
10 órai:
1 pohár joghurt
fél csésze mandula, 1 sárgarépa
1 banán, 2 dl tej
ebédre:
grillezett csirkemell párolt brokkolival
grillezett pulykamell párolt kelbimbóval
spenótfőzelék 2 tojással
tonhalas szerndvics sajttal, paradicsommal,tojással
átlagos adat bármiféle húsból zöldséggel.
Uzsonna: 1 alma, 2 dl tej
fél csésze mandula v.mogyoró
gyümölcs ízlés szerint, 2 dl tej
három kanál mogyorókrém
Vacsorára:
saláta főtt tojásból, zöldsalátból, uborkából,paradicsomból
zöldségleves
1 ohár kefír,1 paradicsom
babsaláta
zöldségsaláta sajttal
Van lehetőség kiszűrni a hoxa lapján, hogy melyik zöldségben-húsban stb.-ben mennyi a fehérje és a szénhidrát...
Sajnos én 8 hónapig gond nélkül,(kenyér,tészta stb.)tartottam is nem hiányzott sem a süti sem más és a 8 hónap alatt lefogytam minden erőfeszítés nélkül 14-15 kg. Aztán -külön történet - de visszacsábúltam a szénhidrátrátokra és persze minden kg szépen vissza is jött:)) De újult erővel most hátat fordítottam a kenyérnek:)
Milyen fehérje diéta? Írjátok le lécci ide, had lássuk mi is:-)
Habár én amondó vagyok, hogy nem nagyon jó csak egyfajta illetve egyoldalú ételeket enni, (legalábbis hosszútávon) mert a szervezet akkor "éhezik". Szükségünk van a zsírokra és a szénhidrátokra is.
De megnézném és kipróbálnám a diétát.
Szia Lexi!
Valamiért nem tudtam megnézni ezt a fehérje diétát. Elkezdted? Én soha többet nem diétázok! Csak mozgás, mint eddig. Most a héten kipihentem a kúrát, de hétfőn neki esek. 5 kg van rajtam, de meg kell küzdeni azért, hogy lemenjen:)))
Szia Irisz!
Nem szabad feladni..majd le fog menni. Egyébként felesleges minden nap mérned magad, mert úgy is észre veszed, ha fogysz:)De a mozgás biztosan rá fog segíteni...üdv!
Egyébként nem könnyű diéta, írtam már az elején is. Az embernek hiányoznak az ízek és Murphy törvénye szerint ebben a 7 napban jön rá a zsíros kenyér ehetnék és akkor sütnek a környezetében valami különleges, finom sütit:-)
Egyébként gratulálok annak aki becsülettel végig csinálta, mert tényleg nem könnyű és hatalmas akaraterő kell hozzá.
Sikeres fogyást mindannyiunknak:-)
Iriszkém!!!
Lehet, hogy valami víz visszatartásod van... és egyébként is este mérlegre állni vétek! Úgy és akkor állj rá, ahogy írtam a másik fórumon:-)
Letelt a 7 nap.
69 kg-al kezdtem.
Mindent úgy csináltam, ahogy le volt írva.
Az első 4 napba lement 3 kg. Az 5 napon húst kellett enni, meg levest, meg nem is tudom már. A 6 napon ismét 1 kg-al több voltam. Ma estére pedig ismét 69. A diéta semmit sem ér. Hát ez van. Maradok a mozgásnál. Ez volt az első és utolsó diétám.
Azért nem akarom senki kedvét elvenni:)))
Köszönöm! Igyekszek:)))
Én azért eszek szőlőt, is és paprikát, paradicsomot, meg uborkát (nyersen).
Remélem tényleg lemegy, mert ha nem akkor most diétáztam először és utoljára:)))
Szia Kék irisz:)
Kitartást és le fog menni még az az 5 kg is. Én nagyon régen csináltam és 1 hét alatt 5 kg ment le, de soha többé rá sem bírtam nézni a káposztára...bár lehet, hog újra előveszem a levest... Megjegyzés: Én csak a levest ettem(naponta többször is)amikor éhes voltam.
Én is tartottam egy kicsit a káposztától, mert a gyomrom időnként nem bírja, de rendben van eddig minden.
Neked, akkor valami mást kell kitalálni, ami a gyomrodat nem terheli ennyire.
Egyébként nem tudom miért, de közel 1 kg visszajött. :(
Valahogy nekem minden nap könnyű volt. Igaz, amikor a friss kenyeret, zsemlét vittem haza, akkor elfogott vágy. Ezt a pár napot már tényleg kibírom:)
Jövő héten pedig veled leszek:))
Nem baj lányok, majd írogatok magamnak:))
Abba hagyta mindenki?
Pedig nem is rossz diéta. Én nem szoktam egyébként diétázni, de ezt bírom.
Ma ettem húslevesben főtt csirkemellett, meg káposzta levest, meg paradicsomot és majd nem kidurranok úgy tele van a gyomrom.
Én 3 kg minusznál tartok.
És tévedtem!
Nem elég a 3 kg. Úgy tűnik nagyon elhájasodtam. Azt hiszem még legalább 3-at le kell fogynom.
66 kg vagyok. Igaz az arcom már elég nyúzott....
További ajánlott fórumok:
- 2013 január 1-től fogyókúra. Ki tart velem?
- 13 napos fogyókúra-nem a reggeli kávés
- Le fogunk fogyni!!!Az utolsó fogyókúránk, nem hízunk többé vissza!
- 2010.01.01-től fogyókúra indul! Aki akar csatlakozzon!
- A teljeskiőrlésű lisztből készült termékek fogyókúrások?
- A káposztaleves fogyókúrás változatát elkészíthetem savanyú hordóskáposztából is?