Milyen fogamzásgátló tabletták vannak, amitől nő a mell, hatásos, nem olyan drága és ha lehet vény nélküli? (tudásbázis kérdés)
Bakker,kisleány...azt nem mondta anyukád,hogy minek kell orvoshoz menni fogamzásgátló szedése előtt?hogy miért ellenőriznek évente?
Nézz utána kicsit a bioszkönyvben az ember szaporodásának,
és gondolj bele,hogy a fogamzásgátló az mit csinál az emberen belül.Ha ezt orvosi ellenőrzés nélkül csinálnánk,legtöbbeknek már teljesen szét lenne esve a szaporító szervrendszere,a gyomra,a mája stb. .
Komolyan mondom,bosszantó h ilyen kívánságok miatt akarsz szedni egy hormonkészítményt...én annó azért kezdtem el szedni amiért kitalálták,pedig a melleim egyáltalán nem nagyok,sőt,de eszem ágában nem volt h növessze is meg őket!És nem is nőttek meg!!!!!!!!!
És mi lesz ha mégsem nő meg a cicid?Visszamész reklamálni,h nálad nem használ az a mellékhatás?Vagy nem is értem!
Én Lindynette 20mg-ot szedtem. Akkor 1700-1800 forintra jött ki ha a 3 havi adagot vettem.
De nem neked,hanem az orvosnak kell eldöntenie,hogy neked melyik gyógyszer a jó.
én Belarát szedek ez alatt B kosárból DD lett, de egyátalán nem biztos hogy a bogyó miatt, mert kb 6-8 kilót híztam is azóta...:)
de ilyen hülyeség miatt nem hiszem hogy bármit is kéne szedni, fogadd el magad olyannak amilyen vagy, ami másnál ilye hatást váltott ki nem biztos hogy nálad is ezt fogja..
nem valami okos dolog ilyern csikicsukit játszani a központi idegrendszerrel: egyszer felíratod a dokival, szeded egy ideig, majd anyuka nem ad rá pénzt, s simán abbahagyod, majd megont akarsz....úgy felborul a hormonháztartásod, hogy nézel majd nagyokat.
Azért, mert a fogamzásgátló tömegcikk, attól még nem TicTac!!!!
Átlagban 1500-2000 ft/hónap. Drágább biztos van, olcsóbb nem nagyon.
Ha 3 havit veszel akkor kicsit jobban jössz ki,mert arra van kedvezmény.
Egyébként az óvszer biztonságosabb, ha esetleg nincs állandó partnered.
Valakinek a melle nő tőle valakinek meg a feneke....
Ez nem így működik. Mindenkire másképp hat ugyanaz a gyógyszer.
:D
De a fogamzásgátlás miatt is kellene, meg azért is, hogy nőjön a mellem....más ismerősömnek is sokat nőtt a tablettától...és nem is volt olyan drága...
További ajánlott fórumok:
- Milyen fogamzásgátlási módszert javasoltok? 3 hónapja szültem, szoptatok és nem igazán bírom a tablettákat, na meg a spirált sem.
- Tapasztalatok különböző fogamzásgátló tablettákkal
- A fogamzásgátló tablettákat milyen típusú gyógyszerek közömbösítik?
- Olvastam fórumokban, hogy feleslegessé vált fogamzásgátló tablettákat árulnak. Szerintetek mennyire kozkázatos ilyet venni?
- Alternatív fogamzásgátlási módszerek, akár a szoptatás, fogyókúra alatt, vagy csak azért mert nem akarok hormonális tablettákat..
- Milyen vény nélkül is kapható fogamzásgátló tabletták vannak?