Alternatív fogamzásgátlási módszerek, akár a szoptatás, fogyókúra alatt, vagy csak azért mert nem akarok hormonális tablettákat.. (beszélgetés)
sziasztok!tri regolt szedek 10 éve ma már nem veszek be többet,háziorvos javaslatára.
mi lenne jobb?persze dokihoz is megyek majd.
Hello én 31 éves nő vagyok most 1 hónapja voltam eggyut a barátommal de nem védekeztünk belém élvezett aktus előtt be vettem a gyógyszeremet a Harmonett drazsét mindennap szedem esetleg ki maradt 1-2 de folytattam tovább nagyon félek ugye nem lehetek terhes?
mivel késik a menzesem csináltattam terhességi tesztet 2 őt is vettem elvégeztem de nem a reggeli órában hanem hét köznap és azt mutatta nem vagyok terhes szerinted van mitől félnem?????????? Kérlek vászolj sürgős félekkk
Szia!
Sajnos hirtelen nem jut eszembe annak a fogamzásvédőnek a neve,amiből van hüvelykúp és hüvelytabletta is.
Tudom,nem ez a kérdésed,de szeretnélek téged is másokat is figyelmeztetni,hogy én emellett sajnos terhes lettem(azért sajnos,mert már nem szerettem volna több gyereket,mert van kettő és akkor a férjemmel már nagyon rosszul éltünk) és nagyon megviselt ennek a következménye.
Ó,eszembe jutott a neve,Pharmatex !!!
A nőgyógyászom mondta,hogy mióta megjelent(akkor pedig még elég új volt)én már a 8.betege voltam,aki emelett lett terhes!
Köszi,hogy elolvastatok! :)
Sziasztok... szeretném ha megosztanátok velem mit tudtok az olyan fogamzásgátlási módszerekről amelyek nem a az olyan belső eszközökre épülnek mint a pesszárium, és a spirál llletve a hormonális fogamásgátlás....
Azt tudom, hogy vannak már olyan hüvelytabbletták és kúpok, amelyek akár már egynapos védettséget adnak.... nem szivosnak fel és akár szoptatós anyukák is használhatják....
Ezek közül a nőgyógyász a hüvelykúpot ajánlotta....
De léteznek más módszerek is.... pl a hőmérőzés, intim tornák, állitólag ha sokat szaunázol a petesejt nem tud beágyazódni.... stb.....
szóval ha nem nagyon zavaró és van ezekről a módszerekről ismeretetek, tapasztalatotok, kérlek, osszátok meg velem!
További ajánlott fórumok:
- Milyen fogamzásgátló tabletták vannak, amitől nő a mell, hatásos, nem olyan drága és ha lehet vény nélküli?
- Milyen fogamzásgátlási módszert javasoltok? 3 hónapja szültem, szoptatok és nem igazán bírom a tablettákat, na meg a spirált sem.
- Tapasztalatok különböző fogamzásgátló tablettákkal
- Magas prolaktin szint lehet hormonális fogamzásgátlótól?
- Mennyire biztonságosak a nem hormonális fogamzásgátlók? Értem ez alatt a kúpokat, krémeket stb. Mik a tapasztalatok?
- Normális az hogy a hormonális fogamzásgátlás megszüntetése után nem jön meg már egy hónapja a bajom?