Tapasztalatok különböző fogamzásgátló tablettákkal (beszélgetős fórum)
Hú...hát végső soron,így nem hangzik olyan bonyolultnak :)
Mindegy,most nálunk nem aktuális,de lehet majd ki fogom próbálni.Régebben kérdeztem a dokit,de nem nagyon tudott mit mondani rá.
Azt én is nézegettem,de kicsit tartok tőle.
Nem nehéz kivenni?
Én is kb. 4 évig szedtem,de nekem semmi bajom nem volt.Engem az új dokim beszélt le róla,mondta hogy nem egy korszerű fog.gátló már,és úgy írta fel a yasminellet.
De lehet csak szerencsés vagyok.
Máoktól hallom,hogy mennyi problémájuk volt,mikor abbahagyták a fogamzásgátlót,nekem szerencsére semmi,leszámítva hogy zsírosabb lett a bőröm,és nem fáj már a fejem.
Sziasztok, én Jasminelle-t szedtem de egy 10-es feljött, azóta sem sikerült leadnom csak 4 kilót, viszont 3 hónapja váltottam Sensonnete 75-re, ezzel nekem semmi problémám, uannyit eszek és 4kilót fogytam. Lehet hogy a végén megszabadulok a 10estől?:$ De jó lenne...utálok ilyen kövér lenni:S
Amúgy ez az új gyógyszer sztem nagyon jó, két-három napig van kb meg, és elég a tisztasági betét annyira gyenge:D na és persze olcsó is:D
sziasztok
én sensonette-t szedek, és nem híztam tőle és még fogyni is sikerül, picit nehezebben, de sztem ez szervezetfüggő. ráadásul ez még olcsó is.
Szia
Én a Lindynettétől híztam nagyon sokat , most a jasminellét írták ki azt mondták az nem hízlal, de szerintem aki hajlamos a hízásra annak lehet hogy egyik se jó túlzottan.
Regulon mellett nekem megy a fogyás. Tri-regoltól híztam!:P
Mercilont is szedtem egy időben, de köztivérzésem volt...
Olvastam, hogy egyes fogamzásgátló tabletták megkönnyítik a fogyást. A legtöbbször a Mercilont írták, de volt olyan is, aki 10 kg-ot szedett föl vele. Olvastam a Yadine-ról is ilyesmit, én azt szedek, de nem fogytam tőle, sőt, mióta szedem, nehezebben fogyok.
Kinek milyen tapasztalata van ezzel kapcsolatban?
További ajánlott fórumok:
- Milyen fogamzásgátló tabletták vannak, amitől nő a mell, hatásos, nem olyan drága és ha lehet vény nélküli?
- Milyen fogamzásgátlási módszert javasoltok? 3 hónapja szültem, szoptatok és nem igazán bírom a tablettákat, na meg a spirált sem.
- A fogamzásgátló tablettákat milyen típusú gyógyszerek közömbösítik?
- Olvastam fórumokban, hogy feleslegessé vált fogamzásgátló tablettákat árulnak. Szerintetek mennyire kozkázatos ilyet venni?
- Alternatív fogamzásgátlási módszerek, akár a szoptatás, fogyókúra alatt, vagy csak azért mert nem akarok hormonális tablettákat..
- Milyen vény nélkül is kapható fogamzásgátló tabletták vannak?