Milyen vény nélkül is kapható fogamzásgátló tabletták vannak? (tudásbázis kérdés)
10. Qwasy (válaszként erre: 6. - Ageeca)
2015. jan. 23. 01:35
Akkor ezek szerint az én nődokim egy s.fej volt? Ő, mikor első alkalommal ott jártam, (már akkor egyből írattam is fel tablettát) csak alul vizsgálgatott meg, aztán hasraütésre felírta nekem a yasminelle-t.
9. f799cac10e (válaszként erre: 8. - Szafaripók)
2014. jún. 4. 21:45
igen elmegyek csak érdeklődni szerettem volna előtte. köszönöm szépen a segítséget.
8. szafaripók
2014. jún. 4. 20:36
Mindenképpen dokihoz menj, és ragaszkodj a kivizsgáláshoz. Kellemetlen, pláne elsőre, de kiderülhetnek olyan dolgok az egészségedről, ami miatt esetleg egyáltalán nem is szedhetsz (pl. trombózis-kockázat....)
Pharmatexet én nem javasolnám önmagában, túl sok "pharmatexes babát" ismerek...
7. t *-*
2014. jún. 4. 20:05
Szia!
Ausztriában adnak recept nélkül, például Yasminelle-t biztosan.
Ha esetleg a határhoz közel élnél.
De ha még nem szedtél, mindenképp orvossal irass, aki előtte megvizsgál,vért vesz stb.
6. Ageeca
2014. jún. 4. 19:59
Vérvétel alapján állapítja meg a nődoki, hogy neked milyen gyógyszer kell...
5. f799cac10e
2014. jún. 4. 19:52
köszi igen én is csak ezt a terméket találtam
4. mrs_soprano
2014. jún. 4. 19:51
fogamzásgátló NInCS recept nélkül!!!És az sem mindegy hogy milyen hormontartalmú, egy vagy többfázisú!nődoki mondhatja csak meg h neked melyik jó!
3. Ildi0325 (válaszként erre: 1. - F799cac10e)
2014. jún. 4. 19:51
Szerintem semmilyen, ami nem is baj.Nem szabad ezeket orvos véleménye nélkül szedni. A Pharmatex készítményeket lehet recept nélkül, de ez nem igazán biztonságos.Vagy az óvszer.
2. globus
2014. jún. 4. 19:48
Hormontartalmú biztosan nincs.
Pharmatex termékei közül választhatsz, de ezek nem közelítik meg a tabletta biztonságosságát.
1. f799cac10e
2014. jún. 4. 19:46
internetten néztem de nem nagyon találtam.köszi a segítséget
További ajánlott fórumok:
- Milyen fogamzásgátló tabletták vannak, amitől nő a mell, hatásos, nem olyan drága és ha lehet vény nélküli?
- Tudtok mondani vény nélkül kapható vízhajtó tablettákat?
- Milyen fogamzásgátlási módszert javasoltok? 3 hónapja szültem, szoptatok és nem igazán bírom a tablettákat, na meg a spirált sem.
- Tapasztalatok különböző fogamzásgátló tablettákkal
- A fogamzásgátló tablettákat milyen típusú gyógyszerek közömbösítik?
- Szlovákiában a fogamzásgátló tabletták is recept nélkül kaphatók, vagy csak az esemény utáni tabi?