Tudtok mondani vény nélkül kapható vízhajtó tablettákat? (tudásbázis)
jah, tényleg, akkor megint egy ősrégi topik ugrott fel :D
jah, tuti kiszáradt azóta :D
a vízhajtóktól nem fogsz fogyni, csak a szervezetedben levő vízmennyiség fog csökkenni.
ha valamiért kórosan megkötöd a vizet, akkor annak az OKÁT kell megtalálni és orvosolni. ha nincs ilyen gond, akkor meg pont annyi víz van a szervezetedben, amennyire szükséged van.
inkább a zsírtól szabadulj, ha csökkenteni akarod a testsúlyod.
Én kukoricabajusz teát vettem, jó az íze:)
Tartós fogyásnak nem jó a vízhajtó,és veszélyes!!
X-pel. csupan a izmokon lerakodott zsirt hajtja ki. es teljesen legalis.
amugy a sokasaggal ellentetben sztem ilyen fitness keszitmeny nem veszelyes.
Tegyuk hozza,hogy aki antibebit szed megkoti a vizet ezert nem art, ha egyszer kiproballod. de mellette ajanlom a vitaminokat syedni!!!
Fogyni akarsz? Diák koromban ezt ajánlottam erre társaimnak, mint 50Ft-os kúrát:
Ricinustól jobban futsz.
Fölös kilóidnak fuccs.
Persze ezzel a mozgásod is megvan, javíthatsz futószinteden rövidtávon:)
Vízhajtót csak receptre adnak ki.
Vannak teák amik vízhajtók.
Óvatosan a vízhajtókkal. Amikor ez a probléma jelentkezik, akkor már valami baj van a háttérben.
Akár keringési rendellenesség vagy vérnyomásprobléma, szívelégtelenség. Jobb ezt orvosra bízni.
Ez hülyeség,már ne haragudj! Lehet,hogy többet ártanál,mint használnál vele a szervezetednek,ha gyógyszert szednél vízhajtás gyanánt!!!
Szerintem is csalántea!
De Te tudod.....
Én pedig azt hittem, hogy a Furosemid nem segített! :D Én szó szerint fél napig pisiltem tőle, 5 percenként jártam.
Én a természetes szerek közül a csalánteára szavazok, keserűn, minden nélkül langyosan, amennyit csak bírsz inni. A vízhajtók is úgy a leghatásosabbak (nekem doki mondta), hogy reggel beveszed, iszol rá, és visszabújsz a meleg paplan alá.
De miért akarsz vízhajtó tablettát? Ha valóban szükséged van ilyenre, akkor érdemes dokihoz fordulnod. Sok gubancot okozhat a káliumhiány!
azt nem arra írtam, hanem a petrezselyemre....azért szeretnék tablettát, mert egyszer egy barátnőm adott, tényleg bejött, utána viszont akármivel próbálkoztam (akár petrezselyem, akár mi más...) nem volt jó....
az a vénykötelesség :@ :\\
A vízhajtó tablettákkal nagyon óvatosan kell bánni, nem véletlenül vényköteles szinte mind.
SALUS-HAUS kapszula vény nélkül kapható pl., de csodát ne várj tőle.
További ajánlott fórumok:
- Önbarnító tabletták
- Az antibébi tabletták meggátolhatják, megállíthatják a fogyást, vagy csak lassítják?
- Színes filc anyagot keresek méterre! Hol kaphatok ilyet, árat tudnátok mondani?
- Mosogatógépet vennék, milyen költségekkel jár? Valami só kell bele, meg a tabletták? Ezek az egyéb ktgek - víz ktg. mellett - mennyi?
- Kinek van tapasztalata a vény nélkül kapható vízhajtó tabletákkal?
- Tudtok ajánlani vény nélkül kapható vízhajtót?