Az antibébi tabletták meggátolhatják, megállíthatják a fogyást, vagy csak lassítják? (tudásbázis)
Sziasztok lányok!
Én 5 éve kezdtem el szedni a Harmonetet, akkor voltam 188 centi és kb. 80-82 kiló. (Modell alkat voltam). Azóta abbahagytam, mert híztam tőle 16 kilót!!!! Azelőtt ehettem bármit, a családom soha nem volt kövér, sőőőt!! Anyu, és hugom mármár anorexiásnak hat...
Aztán elkezdtem használni a Nuvaringet (hüvelygyűrű, melyet havi 1szer kell betenni), és azóta híztam 3 hónap alatt még (!!) 8 kilót kb.! Most vagyok 192 centi és 107 kiló!!! És ez mind a tabletta miatt, szörnyű!
Most fogom abba hagyni a hormonos tabikat, és soha de soha többé eszembe nem fog jutni, hogy ezzel mérgezzem magam!!!
Úgyhogy lányok, nagyon gondoljátok meg!!!
Szerintem se nem gátolja, meg sem állítja, de még csak nem is lassítja a fogyást-normális esetben!
Ha igen, irány a nőgyógyász!
Én 2 hónapja szeden a tabit,bőprgyógyászati okokból,és még 2 hónapig kell használnom,de alig várom,hogy vége legyen.Nem szívesen mérgezem vele magam.Én semmit nem híztam tőle pedig rettegtem,hogy elhízok,hallottam olyat,hogy ugyan ettől a bogyótól valaki az első hónap alatt 5 kilót hízott.
Szerintem azért nem fogytál a tabitól,mert azok közé a ritka emberek csoportába tsartozunk,akiknek a testsúlyát egyáltalán nem befolyásolja a fogamzásgátló.Amióta elkezdtem szedni vele párhuzamosan tornázok Rubint Réka dvd-jére,és inkább fogyás érzékelhető nálam.
most elgondolkodtatál.lehet, hogy én is abbahagyom, már csak a szex miatt is... :)) van még 3 napom eldönteni, hogy kiváltsam-e az újabb receptet.. de már hetek óta ezen rágódom.
van valami jó ötlet egyéb biztonságos védekezésre az óvszeren kívül?
Ha megfelelő fogamzásgátlót szed az ember, akkor nem hízik tőle egy grammot sem. Ha elkezd hízni mégis valaki, akkor azonnal vissza kell menni a nőgyógyászhoz, aki fölírta a tablettát és másikat kell föliratni vele. Amitől hízik az ember, azt azonnal abba kell hagyni.
De manapság olyan alacsony hormontartalmú tabik sokasága létezik, hogy igen érdekes, hogy mégis híznak egyesek. Akik híznak és kivizsgálják őket, általában kiderül, hogy a tablettának köze nincs hozzá, csak arra fogják.
Én személy szerint egyáltalán nem híztam a tablettáktól, pedig 6 éven keresztül folyamatosan szedtem.
Anyum is évekig használt tabit, egyáltalán nem hízott tőle.
Most már a tabinál jóval megbízhatóbb és kényelmesebb módot használok a fogamzásgátlásra, az Implanont, ettől se hízok egyáltalán. Ha bármikor följön néhány kiló, az a mozgáshiány és a több evés miatt van, ezt korrigálni is tudom mogzással és egészséges táplálkozással.
én nem a fogamzásgátlótól híztam, de hiába tornázok és másként eszek nem csökken a súlyfelesleg. abban biztos vagyok, hogy attól nem fogok lefogyni mert abbahagyom a tabit, de attól tartok, hogy a szedése lassítja a zsírpusztítást. azért gondolom, mert eleve tinédzserkorban az ösztrogén felelős a nőies alkat kialakításáért (csípő, mellek).
???
amikor abbahagytad a gyógyszert könnyebben fogytál?
én is próbálom most arra fogni, hogy nem megy a fogyás, de nem merem abbahagyni
én híztam tőle.
meg több bajom is lett tőle.
vkinek a szexuális vágya csökken..
tehát nem jó használni.
További ajánlott fórumok:
- Önbarnító tabletták
- Tudtok mondani vény nélkül kapható vízhajtó tablettákat?
- Mosogatógépet vennék, milyen költségekkel jár? Valami só kell bele, meg a tabletták? Ezek az egyéb ktgek - víz ktg. mellett - mennyi?
- Hogyan tudom rávenni a gyermekemet, hogy bevegye a tablettákat?
- Hogy lehet rávenni egy gyereket 3 éves kor után a tabletták bevételére?
- Mi a véleményetek a zsírégető tablettákról, porokról? Használ?