Tudtok ajánlani vény nélkül kapható vízhajtót? (tudásbázis)
normális esetvben a szervezet nem tart vissza vizet (csak egy keveset menzesz előtt)7
ha felvizesedtél, akkor az baj
nézesd meg a keringésed, veséid
Óvatosan a vízhajtással, mert a fontos ásványi anyagok is kiürülhetnek, kálium és társai. Gyógyteákat nem szokás ízesíteni, áztatni vagy forrázni és langyosan elkortyolni.
Érdemes lenne nézetni egy vérképet és vizeletet, hogy minden okés-e.
Greapfruit
Karaláb nyersen
Zeller főzve, akárhogyan
Oka van annak,hogy vizesedsz.Mielőtt nekifogsz a vízhajtásnak,inkább járj utána,mert a végén még rosszabbat teszel,mint kéne.
Napi 3 liter folyadék,ha nem indítja be nálad a tisztulást,akkor ott más van.Nem vagy menzesz előtt?Mert akkor is tartalékol a szervezet vizet.
Alma
(nekem az a legjobb vízhajtó)
Csalánteát filteres kiszerelésben lehet kapni? Zsurlót is? Hogyan kombináljam? :) 2 féle filter egy bögrébe?
Bocsánat de még sosem ittam ilyen teákat, tartok az ízüktől :)
Lehet őket ízesíteni?
Rengetegen eszem, mert nagyon szeretem :))
Viszont nem vettem észre hogy ilyen hatása lenne :(
Mindegy hogy tea, tabletta, bármi...
Az elmúlt időben nagyon kevés folyadékot ittam, sőt, szinte mindig, és most kezdtem el odafigyelni hogy meglegyen a kellő mennyiség.
Viszont látom a kezeimen és a bokámon hogy megpuffadtak.
További ajánlott fórumok:
- Mi a legerősebb altató, ami vény nélkül kapható?
- Melyik a legerősebb fájdalom csillapitó ami vény nélkül kapható?(fogműtét utánra kell)
- Tudnátok nekem mensis görcsökre vény nélkül kapható gyógyszer ajánlani? (nem az ismert, megszokottakat)
- Tudtok mondani vény nélkül kapható vízhajtó tablettákat?
- Tudtok ajánlani fogínygyulladásra valami hatásos vény nélkül kapható terméket?
- Tudtok jó, vény nélkül kapható készítményt szélgörcsre?