Tudtok jó, vény nélkül kapható készítményt szélgörcsre? (tudásbázis)
Pedig, ha bélgörcsöd van, és állandóan szellentesz, az azt jelenti, hogy tele vagy gázzal, fel vannak puffadva a beleid és attól feszülnek, görcsölnek.
Jó erre az Espumisan, remélem, vettél be azóta.
Meg azt is, hogy azóta kipukiztad magad és megoldódott a problémád a wc-n is.
Ha a rosttól lett bélgörcse, akkor talán nem kellene még többet enni...
A mozgás jó, ha bírja.
Hamarabb kellett volna"gondolkodni",nehéz szülés lesz.
Az okát kell kideríteni,sok folyadék,rostban gazdag étkezés,mozgás.
A mostani "pillanatnyi" problémára tudom ajánlani 20-25 dkg aszalt szilvát egyél meg, alaposan megrágva. Esetleg rásegít 1-2 csésze langyos tej. De ha még a tejet is megiszod rá, akkor maradj a "szükséges helyiség" közelébe.
A napi rendszeresség érdekében szedek napi 1 kapszulát: "Jiangzhi Tongshu San: Pu erh Tea-kapszula". (= dr. San kínai kapszula) Én Rossmannban veszem, nem mindegyik gyógynövényes árulja. Majd rákeresek és teszek fel linket róla.
Orvosi vagy a gyógyszerész tanácsadását hallgatnám meg.
Nem tudjuk, hogy a te szervezeted mire, hogyan reagálna.
Azért mégis adok tanácsot, ami nem árthat: simogasd, masszírozd a beleidet! Nem túl erősen, de mozgásra bírni őket. A víz nem árthat.
Nem gyomorgörcsról ír, hanem bélgörcsről.
Nekem annak idején óriási puffadásom és görcsös fájdalmam volt a lenmagtól, amelyet valami tanácsra kezdtem szedni napi 2 kanállal.
Végül rájöttem, hogy ettől van, egyrészt abbahagytam az evését, másrészt amikor nagyon görcsölt a hasam, a No-Spa segített. Lehet, hogy van újabb szer is, ezt a patikus tudni fogja.
További ajánlott fórumok:
- Tudtok mondani vény nélkül kapható vízhajtó tablettákat?
- Tudtok ajánlani fogínygyulladásra valami hatásos vény nélkül kapható terméket?
- Utazási hányingerre-hányásra tudtok vény nélküli készítményt 2,5 éves kisfiamnak ajánlani?
- Milyen természetes hangulatjavító készítményeket tudtok ajánlani?
- Mi a tapasztalatotok a vény nélkül kapható feszültségoldó készítményekről?
- Gyötör az allergia, tudtok valami homeos készítményt ami segíthet?