Tudtok ajánlani fogínygyulladásra valami hatásos vény nélkül kapható terméket? (tudásbázis)
A fogínygyulladást leggyakrabban a fogkő és/vagy az elszaporodott bacik okozzák.Minden ínygyulladásra való fogkrém jó + szájvíz.A megfelelő fogmosási technika a legfontosabb és leghatásosabb.A fogkefét rá kell tenni az ínyre és ínytől a fog felé kell mozgatni,söprögető mozdulatokkal.A körkörös technikánál az a baj,hogy a mozdulatban benne van,hogy pont az íny alá "tömöd" be a bacikat,lepedéket.És le is tolhatod az ínyt.Nem baj ha vérzik,annál inkább sikáld.
: )
Pár nap alatt múlnia kell a vérzésnek.Én a Meridol fogkrémet szoktam ajánlani(amit pakolásként is használhatsz az ínyre,bedörzsölöd és ott tartod egy darabig,majd kiöblíted) és a Listerin szájvizet,bár brutál ízű,de nagyon ott van.A zsálya is nagyon jó.Meg hát egy fogkő eltávolítás sose árt.
: ) Remélem segítettem
+ fontos a C vitamin!
Régen citrommal kenegették az ínyt és bevált.
Salviathymol nagyon jó.
Sajnos itthon nem lehet kapni.
További ajánlott fórumok:
- Próbáltátok a legújabb zsírmegkötő terméket az XL>S-t? Milyen árban kapható?
- Tud valaki hatásos zsírégető teát vagy egyéb terméket javasolni a 90 napos diétához?
- Mit lehet tenni fogínygyulladás ellen? Tudjátok mikor az ínyen kijön az a gömbszerü valami.
- Duzzadt, fájó fogínygyulladásra a Dalacin mikor hat?
- Házi praktikák fogfájás, fogínygyulladás ellen! Ki mit csinál ilyenkor?
- Az Aldiban kapható Slim porról tudtok valamit? Hatásos? Finom?