Olvastam fórumokban, hogy feleslegessé vált fogamzásgátló tablettákat árulnak. Szerintetek mennyire kozkázatos ilyet venni? (tudásbázis)
Ha már régóta azt szeded és a szavatossági ideje rendben van, akkor szerintem nem veszélyes.
Ha viszont, így vásárolsz és kezded azt a típust szedni, akkor nagyon!
ez így van! Amúgy meg, nem kell hazamenni a felíratáshoz! Irány a legközelebbi nőgyógyászati szakrendelő, vagy ügyelet! ha ott elmondod, h vmi miatt nem tudsz hazautazni csak azért, h felírasd a dilibogyeszt, max. 1 vizsgálat fejébe, ott is megteszik neked. Sőt! Nekem még vizsgálat se kellett hozzá! Elég volt elregélnem, h nem érkezett meg a postán feladott vény, viszont aznap el kell kezdenem szedni a gyógyszert. Ennyi volt, és már kaptam is a receptet! Mivel utolsó előtti pillanatban estem be, még időpontot se kellett kérnem, fogadtak minden nélkül.
Nehogy piacon vegyél már ilyesmit! A bugyi még ok, na de bármilyen gyógyszert....
Rettentően!
Meg ne vedd!!!
További ajánlott fórumok:
- Milyen fogamzásgátló tabletták vannak, amitől nő a mell, hatásos, nem olyan drága és ha lehet vény nélküli?
- Milyen fogamzásgátlási módszert javasoltok? 3 hónapja szültem, szoptatok és nem igazán bírom a tablettákat, na meg a spirált sem.
- Tapasztalatok különböző fogamzásgátló tablettákkal
- A fogamzásgátló tablettákat milyen típusú gyógyszerek közömbösítik?
- Alternatív fogamzásgátlási módszerek, akár a szoptatás, fogyókúra alatt, vagy csak azért mert nem akarok hormonális tablettákat..
- Milyen vény nélkül is kapható fogamzásgátló tabletták vannak?