Mi a véleményed arról, aki chaten árulja pénzért magát, magyarul amatőr prosti. (beszélgetés)
Ja és ha minden embernek az lenne az életcélja hogy d*gjon össze-vissza mint az állatok, és nem alapítana normális családot akkor kihalna az emberiség.
Persze család nélkül is lehet gyereket szülni de apa nélkül olyan is lesz mikor felnő, mert egy gyerek neveléséhez két ember kell
Nem kell szerződés:)(
El kell dönteni hogy monogámia vagy poligámia és ahhoz tartani magát mindkét félnek.
Ha valamiért mégis annyira megromlik a kapcsolat hogy sehogyan sem lehet helyrehozni, akkor pedig szakítani kell(tudom mondani könnyű), az más kérdés ha közben házasság vagy esetleg gyerek is képbe került ott már nehezebb a helyzet.
Watch: bár nem tőlem kérdezted, de az én szememben azok a pasik sem normálisak(egy bizonyos kor felett már ne viselkedjen valaki úgy mintha nem nőtt volna fel)
Ezt hívják nyílt kapcsolatnak, de ez csak akkor működik, ha mindkét félre igaz.
Tehát vagy mindketten megtehetik hogy másokkal is szexelnek, vagy egyikük sem. De ezt jobb az elején tisztázni, hogy egyértelmű legyen milyen kapcsolatot is akarnak egymástól
Attól függ mit hogyan értelmezünk. Ha azt mondjuk tisztesség = monogámia, akkor nyilván. Ha ezt az alapelvet elvetjük, akkor más a helyzet. Például a kizárólag poligám emberek maguk között akár úgy is jól meglehetnek, hogy mindenkinek van egy állandó partnere, mondjuk akivel együtt él, de másokkal is lehet szexelni. Ahogy a naturista strandon a naturisták is jól érzik magukat meztelenül, míg más közterületen ez akár büntetendő, közerkölcsbe ütköző cselekmény is lehet.
Például egyszer valahol olvastam, hogy éltek olyan törzsek, ahol a többférjűség volt a divat, ami azt jelentette, hogy minden nőnek volt egy kijelölt férje és lehettek úgymond szeretői. Ez volt az elfogadott szokás és valószínűleg nem tekintette senki a nőket tisztességtelennek.
Vissza kell pörgetnem az emlékeimet, hogy erre válaszolni tudjak, de ahhoz most túl késő van már
De akkor is tisztességesebb vagy legyen az ember monogám, vagy ha poligám akkor ne legyen senkije, ha meg az egyik többet akar akkor addig tartott a dolog kivéve ha mindkettő többet akar, egyenlőre ennyi jutott eszembe
Mondasz valamit
Én egyébként alapvetően normális kapcsolatra vágyom, nem hiányoznának sem fizetős sem "ingyenes"
könnyűvérű csajok, de mivel ilyen a világ amilyen, ezért néha alkalmazkodtam hozzá.
Hát igen, a férj keressen pénzt, cserébe az asszony meg álljon mindig készen a szexre... az általánosan elfogadott prostitúció... :-)
A nők kevésbé lelkes hozzáállása szexhez, jól mondod, ezért kellenek a chaten magukat áruló lányok, hogy legalább pénzért lelkesedjen valaki... :-)
Az valóban helyes, ha egy független nő nem házas férfivel kezd, semmi szükség az érzelmi zsarolásra, a sok hisztire, az esetleges zaklatásra, ha nem sikerül elérni az illető hölgynek a célját...
:D :D ezt jól kitekerted:D
Egyébként szerinted a férj csak dísznek van,meg pénzt keresni?
És azt is gondolod,hogy a feleségek általában oly visszataszítóak,hogy csak a saját férjüknek kellenek,EZÉRT legyen büszke magára az,aki másnak is kell?
amilyen a ffiak tesztoszteronszintje(és a nők általában kevésbé lelkes hozzáállása a szexhez),szerintem még az ördög öreganyjának is akadna férfi,szexre biztosan..:S
Nem kell senkinek undorodnia magától,mindenki azt csinál,amit akar.Ez ez én luxusom,hogy a facér férfiakból szeretek választani,ha épp pár nélkül vagyok.
Igen én is úgy gondolom, hogy akár pénzért akár ingyen fekszik össze sok mindenkivel egy nő azzal megalázza magát, lényegében kihasználják(és nem ő használja ki a pasikat ahogy sokan közülük gondolják) és szép fokozatosan elértéktelenedik
Kinek kell egy olyan nő(társnak) akin a fél város átment és mindenféle perverz dolgot csináltak vele?
Legalábbis ha kiderül de az ilyen dolgok előbb-utóbb ki szoktak derülni
A mindenét...téged zaklatnak a nők?
akkor tényleg jobb minél messzebbit választani,aki lehetőleg a nevedet sem tudja.........
Nem hiszem,hogy a férj semmiről nem tud,ha nő több szeretőt is tart..csak..csendben van.
Ez jó lehet arra,hogy a nő hiúsága,meg a szexuális étvágya kielégüljön,de,gondolom,tükörbe már nem szívesen néz..hogy mondjuk olyan ffiakkal hancúrozik,akivel az utcára se menne ki.És biztos a férje szemébe se gyakran néz..
nem cserélnék vele,na..akárhány jópasija van is egy ilyen nőnek.
Jó stratégia,szerintem is működik az,ha kicsit csendet csinálsz magadban.
sok szerencsét :)
Olyan kritériumokat szabok,amelyek beteljesültével nagy az esély arra,hogy felhőtlenül élvezzem a dolgot.
A távolságról: nekem az a jó,ha valaki közel van,és legtöbbször,és rendszeresen elérhető,és nem kell órákat utazni,meg napokig egyeztetni,míg végre összejön
A házas partnerről: én nem érezném jól magam így,mindig eszembe jutna a másik,akit csalunk megfele.
De úgy nézem,azért mi másról beszélünk..Szerintem neked inkább a partnermennyiségben rejlő lehetőség számít,nekem meg a partner minősége,és rendszeres,gyakori hozzámférherősége:)-akkor is,ha ez nem kapcsolat lenne,csak szeretői viszony