Keresek, olyat mint az imikimi, csak magyarul, tud valaki ilyet? (tudásbázis kérdés)
ennél egyszerübb csak is a levegő vétel KAPTIONIT.COM
még a csillogást is könnyedén oda tudod varázsolni és ami a lényeg nem kell regisztrálni
szia!Probálgatom,de sajnos nem sikerül.Kiírja,hogy káros lehet a gépnek....és bármit csinálok nem enged be.
Másnál is???
photofiltre vagy a photscape jó kis egyszerü programok, tudnak magyrul
az origóról lelehet tölteni
Sebaj:)
Jo éjt drága megyek,mert leesek a székről és Lidi mindjárt riadozik megérzi he leteszem a fejem már fent is van...nehogy már én is aludjak:-DDD
Értem értem:-DDD
azt hiszem holnap ujra neki esek,mert addig szerkesztettem,hogy szörny lett lidiből piros szemekkel...fekete száűjjal..:-DD
én olyanra gondoltam,hogy micimacko jelmezbe bujtatom vagy ilyesmi:)
Ez sokkal könnyebb!
Ha kész a fotód,egyszerűen mented a gépre,és töltheted kódolni!
az imikimire?????
Az nekem is megy pedig nem is magyar:-DD nem is értem abba már belementem nagyon mélyen ez még ujj:-DD
Szerkesztő:ott egy fotót tudsz szerkeszteni....de annyira könnyű használni,rá fogsz jönni!
Hallod????Ha nekem sikerült??::))Nem is rég még engem tanítottál!:)
Kész vagy töltéssel?
Mit szeretnél először is?
Én nagyon szeretem!Remélem Neked is tetszeni fog!:)
Ha nem....akkor se szidj!:)
További ajánlott fórumok:
- Helyesírás magyarul...
- Képszerkesztőt keresek, olyat ahol az eredeti hátteret el tudom tüntetni és másikat tudok rakni helyette, akár keretet is.Tud valaki ilyet?
- Tom és Jerry dvd-t szeretnék venni olyat amina mese sorozat van, Szerintetek hol találok ilyet?
- Olyan magyarul is megjelent könyveket keresek, ami egy-egy mese feldolgozása (pl: Csipkerózsika -> Jane Yolen: Csipkerózsa), tudtok ilyet?
- Az aszalt datolya a gyengém, de nem találok olyat, ami nincs utólag megcukrozva. Ti tudtok ilyet?
- Fürdőruhát(bikinit) szeretnék varratni, mert nem kapok olyat amilyet szeretnék!