Képszerkesztőt keresek, olyat ahol az eredeti hátteret el tudom tüntetni és másikat tudok rakni helyette, akár keretet is.Tud valaki ilyet? (tudásbázis kérdés)
Szia! Én az imikimi.com-ot használom. Regisztrációs oldal de jó nagyon. (naplómba vannak képek ezzel a képszerkesztővel)
Másik a captionit.com ez is nagyon jó. Probáld ki. Ha kell segítség akkor írj és szívesen segítek.
Sok sikert a szerkesztéshez.
a címben leírtam hogy mit szeretnék,mindegy.Kipróbálom valamelyiket,lesz ami lesz,remélem sikerül.
köszi mindenkinek
Pontosan nem tudom mit is szeretnél, de ki kell próbálni. Szerintem igen.
Amúgy a photoshop is jó....:DD
tudja,
nekem szimplán cs-s van de nagyon szeretem azt is
photoshop??
szerintem az a legjobb, 1 csomószor használom én is
PhotoScape programot próbáltad már?
Netről ingyenesen letölthető, magyar nyelvű és gyorsan elsajátítható.
Nagylányom ezt használta, megmutatta nekem is és ezzel készítettem el a kisebbik ballagására a tablóképüket....:D
További ajánlott fórumok:
- Milyen progit használjak képszerkesztésre?
- Tud valaki olyan képszerkesztőt ahol a képet fel kell tölteni és akár újság címlapra is teheti a képét?
- Tudtok olyan képszerkesztő programot amivel lekicsinyíthetem a képeket olyan méretre amilyenre én akarom?
- Van olyan képszerkesztő program vagy oldal, ahol több képet tudok feltölteni egy lesz belőle?
- Olyan képszerkesztő programot keresek, ahol nem csak az arcot lehet behelyezni, hanem a teljes hátteret ki lehet cserélni, tud valaki?
- A kapott dokumentum szürke hátterét hogy tudom eltüntetni a szöveg alatt?