Főoldal » Receptek » Húsételek receptjei » Mexikói csirkecomb (mikróban) recept

Mexikói csirkecomb (mikróban) recept

A Mexikói csirkecomb (mikróban) hozzávalói:
4 csirkecomb
só, pirospaprika, 1 evőkanál olaj
1/2 kávéskanál gyömbér
4 gerezd fokhagyma összezúzva
2 nagy fej hagyma, aprítva
1 zöldpaprika, csíkokra vágva
40 dkg paradicsom, kis kockákra vágva
1 piros paradicsompaprika, csíkokra vágva
1 doboz szemes kukorica
rozmaring


A Mexikói csirkecomb (mikróban) elkészítési módja:
A megmosott és szárazra törölt csirkecombokat besózzuk és fűszerezzük. 1 perc alatt felmelegítjük az olajat. Belerakjuk a hagymát és a fokhagymát, 2 percig fedetlenül pároljuk. A hagymához keverjük a paprikákat, és a szemes kukoricát. Megfűszerezzük, közé teszünk néhány szál rozmaringot, és rátesszük a csirkecombokat. Szorosan lefedve 70%-os erősségen (350 W) 35 percig főzzük, közben kétszer megforgatjuk a húsokat.

Egy távoli ország ízeit és színeit élvezhetjük benne.

(Az időadatok 500 W-os teljesítményre vonatkoznak.)


Kategória: Húsételek receptjei


A mexikói csirkecomb (mikróban) elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook