Mennyibe kerül egyéves diesel autó szervízelése? Én csak motorolajat szeretnék cseréltetni! Akinek van tapasztalata, segítsen! (tudásbázis)
csak úgy érdekességképp mondom, hogy a szerviz rövid i :)))
amúgy általában én is minden tavasszal lecseréltetem az ablaktörlő lapátokat, mert a télen szét szoktam gyilkolni sajna. (azzal erőltetem le a jeget sokszor). de ilyen teleken, amikor nincs jég a kocsin, nem kell:))
de tudod mit? szerintem hívd fel a környékbeli márkaszervizeket, és kérdezd meg, hogy náluk mennyi az egy éves szervizelés költsége.
így el tudod dönteni melyikhez vidd:))
de gondolom ez nem az egy éves szerviz volt, és biztos cseréltek v javítottak valami extrát.
vagy valami nagyon exkluzív és drága autótok van:)))
egy éves szerviznél elvileg még nem kell sok gondnak lennie, tisztítják v cserélik a levegőszűrőt, cserélnek olajat, megmérik a fékek hatékonyságát, aztán csókolom.
20e körül szerintem elvileg ki kell jönnie.
(aztán persze lehet hogy rábeszélnek hogy ablakmosót is cseréld le, meg az ablaktörlőket, de azt nem érdemes általában a márkaszervizben tízszer olyan drága, mintha máshol vennéd)
húúú... hát az nagyon attól függ, hogy melyik szervizbe viszed:))
azonban általánosságban nagyon résen kell lenni, mert a szervizek szeretnek átvágni, és elvégezni olyan munkákat is amiket nem kértél.
de ha 1 éves az autód, akkor gondolom márkaszervizbe kell vinned a garancia miatt, valamint az is megvan, hogy milyen munkákat kell elvégezniük kötelezően az adott évi szerviz keretében, hogy a garanciád megmaradjon.
További ajánlott fórumok:
- Ti mikor cseréltétek le a rácsos kiságyat?
- Vissza lehet újonnan vásárolt mosógépet cseréltetni?
- Vízóra hitelesítés. 6 évente órát kell cseréltetni és hitelesíttetni, van erről valakinek friss tapasztalata?
- Ti mikor cseréltétek le a babátok kiságyát "rendes" ágyra?
- Mikor cseréltethetem ki a gyűrűmet? Részletek lent.
- Mit lehet tenni ilyen esetben? Táblagép szervizelése.