Ti mikor cseréltétek le a babátok kiságyát "rendes" ágyra? (tudásbázis kérdés)
Én 4 évesen cseréltem le az ágyat,és puffant is le párszor.Azért ilyen későn,mert nekünk összecsukható ágyunk volt,ami nagyon kényelmes volt neki,most 5,5 éves és imád most is belemenni öcsike kiságyába,de szerintem 1-1,5 évesen már le lehet cserélni.
hát úgy 18-évesen...muszály volt mert már lelógott az ágyról a feje
Luca most 2 éves, még nem cseréljük le a rácsost. Szeret benne aludni, és ha van rajta hálózsák, akkor nem is mászik ki. (Egyszer rábeszélt, hogy az új pizsiben hálózsák nélkül aludhasson, hogy lássa a kutyust, akkor kimászott... felmerült az ágycsere, de inkább a hálózsákos megoldás marad még legalább nyárig... aztán meglátjuk.)
Az én fiam februárban volt két éves.Májusba lett gyerekszoba csinálva nekik.Akkor volt ágycsere.Rácsosból simába.Persze van leesésgátló széle amit majd le lehet szedni.Első este óta semmi baj nincs vele.Igaz a testvérével van egy szobába.
Előbb utóbb megszokja. Az én lányom álmában még az ágy alá is be mászott.
Az ágy szélére erősített leesés gátló megoldotta ezt a problémát.
kb. két évesen, és párnákat teszek a földre, hajnalban átballag hozzánk, de volt rá példa, hogy leesett és ott aludt tovább. (persze a pihe puha párnákon)
félálomban is lemászik, tehát "esni" is tud.
Ha már jár a picid, és felmászik az ágyra, székre, akkor szerintem bizonyos biztonsági megoldásokkal ki lehet próbálni...
Szép éjszakákat!
Mi is most telepitjuk, majdnem 2,5 evesen ki a kisagybol, de hiaba van leesesgatlo az uj agyon, mert csak a derek reszig van. Az en fiam meg siman ki fog esni a leesesgatlo vege alatt, mert ugy alszik. Szoval johetnek a parnak.
2,5 Éves korátol franciaágyon alszik nem is kellett neki a gyerekágy,ezen jol elfér középen és egyszer sem esett le.
2,5 éves a fiunk és most csináltatjuk neki az ágyacskáját.
Amikor kiugrott belőle:)))2 éves volt
Mi most vettünk neki ifjúsági ágyat :) 2,5 éves a fiam ,eddig elvolt a kiságyban persze kivettem a rácsokat :)
Egy éves korában.Olyat vettem ami körbe támlás,csak egy kis helye van hogy felmenjen az ágyra.Most 6 éves és még tökéletes neki.
Még nem volt másféléves, mikor átkerült a nagyágyba, leesésgátlónk nem volt, de körbepárnáztam mellette mindent, de összesen ha kétszer esett le róla... Az egyiket észre sem vette :p és aludt tovább.
Olyan ágyat vettünk, amin van leesés gátló;)
Én is így jöttem rá, hogy mi lehet az éjszakai ébredések oka;)
A délutáni alvások teljes nyugalomban teltek a nagy ágyon, ahogy kedvére elnyúlhatott;)
mi egy napig aludtunk az új kiságyba mellettem szeretett aludni és most van neki külön ágya 2,5évesen,,,
Igen nálunk is ez a probléma.Persze a mi nagy ágyunkon kényelmesen alszik,hiszen van helye forgolódni.Most lesz 1 éves.Félek,hogy a rendes ágyról lepottyanna.
Szia
Még nem volt egészen másfél éves, amikor lecseréltük a rácsosat, kiságyra;) Már nem volt neki kényelmes. Állandóan keresztbe fordult, leakadt keze, lába:(, ezért mindig felébredt.
Pedig nem volt kicsi a rácsos ágya.
Masfel eves koraban lett lecserelve. De az agy elott volt egy biztonsagi korlat.
2 évesen (pont a szülinapján:D)
10 hós korában,mert egyébként ez idő alatt is vagy 10-szer aludt csak meg a kiságyában:)
10hónaposan,és lányom is!
Ti mikor cseréltétek le a babátok kiságyát "rendes" ágyra?
További ajánlott fórumok: