Hol lehet a bőrönd kerekét cseréltetni? (tudásbázis kérdés)
14. _anatha_ (válaszként erre: 12. - K_nm)
2010. nov. 12. 19:11
Ezer köszönet!!!!!!!!!!!!!! Megnézem jövő héten!
12. k_nm
2010. nov. 12. 11:35
TÁSKA-BŐRÖND JAVÍTÓ BT.
*
RAKTÁR UTCA 13.
BUDAPEST , PEST
Telefon: 1/250-6505
A neten ástam elö...esetleg hívd fel öket, kérdezz rá
11. _anatha_ (válaszként erre: 10. - K_nm)
2010. nov. 12. 00:43
Mindegy :) Remélem azért van a hoxán valaki, aki meg tudja nekem mondani, hogy mit csináljak, hogy ne a kukában végezze ez a szerencsétlen pakk...
10. k_nm
2010. nov. 10. 15:08
sajnálom, hogy így jártál...meg hoy ennél jobban nem tudok Neked segíteni :-(
A babakocsis eset a Lufthansával volt, a bőröndös a Wizzairrel. Ezek szerint pecches vagyok.
8. k_nm
2010. nov. 5. 13:21
sajnálom, hogy így jártatok...nem tudom, melyik légitársaság volt ez, az egyik fapados velem is megpróbálta ugyanezt. Ellenben a lufthansa még a csomagomat is megnézette, hogy ami benne volt, az eltört-e, mert ebben az esetben még azt is kifizetik. Úgy tünik, szerencse is kell hozzá, hogy egy olyan ügyintézöt fogjatok ki.
És a realitás: a babakocsinkról a repülőtéren letörték azt a rögzítőt, amivel ha összecsukom, úgy marad... a bőröndünknek is a mostani utunknál ment tönkre a kereke, semmit sem csinálnak, hiába pampogtunk. Sajnálkoztak.
6. a64a7e7300 (válaszként erre: 4. - K_nm)
2010. nov. 5. 11:45
Basszus de jó ötlet! Betojok!!!!
:DDDD
el vagyok képedve, hogy létezik ilyen...
4. k_nm
2010. nov. 5. 11:10
ebben érdemben segíteni nem tudok, ellenben van egy jó tippem, ha a közeljövöben repültök: addig, amíg feladjátok a csomagot, próbáljátok meg helyrepofozni, hogy jónak tünjön, majd ha leszálltok, lehet odamenni a légitársaság pultjához, hogy megsérült a börönd. Ök elviszik megjavíttatni (vagy kifizetik). Nem szép, ellenben hasznos.
3. bared
2010. nov. 5. 11:07
na... ez nagyon jó téma!
a minket szlovákiában vette a férjem 2 hete, hétfőn azzal repülne, és a kerekei már befordultak!:-(
/szlovákiát azért írtam, hogy megelőzzem a cseréltesd ki garanciában bejegyzéseket!/
2. _anatha_
2010. nov. 5. 11:05
Van egy egész jó állapotban lévő bőröndöm, és az egyik kereke tropára ment, Budapesten, vagy Bp. környékén tudtok valami helyet, ahol ezek cseréjével, javításával foglalkoznak? Nem szeretném kidobni.
1. _anatha_
2010. nov. 5. 11:04
Hol lehet a bőrönd kerekét cseréltetni?
További ajánlott fórumok:
- Vissza lehet újonnan vásárolt mosógépet cseréltetni?
- Hol lehet beszerezni görcipőbe való kereket?
- Mitől lehet az hogy az új Suziki Swift kéziféke nem beblokolja a hátsó kereket, hanem cak lasítja?
- Bőröndben elkopott kereket lehet-e cseréltetni, ha igen, hol?
- Görkoriba mennyért lehet kapni 4 kereket? És hol? :)
- Eltört a szobabicikli pedálja. Ki lehet cseréltetni?