Mit lehet tenni ilyen esetben? Táblagép szervizelése. (tudásbázis)
OK
csak ne hagyd magad lerázni!
Budaörsi Euronicsben. Azt mondtak hogy a szerviz Veszpremben van.
Szomoru ha tenyleg nem lehet mit tenni :((((
Nagyon bosszantó, mivel, már mikor visszavittem, volt egy érdekes megjegyzése a vevőszolgálatisnak, hogy "ó ilyen sokáig bírta?"
Na most ha tényleg nem lehet megjavítani, várnom kell x ideig, hogy a szervíz kimondja, hogy nem lehet javítani és mehet a csere? Nem lehet rögtön kicseréltetni?
Sziasztok,
segítséget kérek: 2014 07 04-én vettem egy táblagépet. 2014 08 12-én elromlott. Vissza vittem a vásárlás helyére ahol kértem a cserét. Erre nem adtak lehetőséget, mondván csak szervízelni lehet, de ez max 5-10 nap. Azóta eltelt több mint 2 hét. Ma bementem hogy mi van a tábla géppel, közölték ,hogy ők addig nem léphetnek míg a szervíz vissza nem küldi. Tényleg nem lehet kérni a cserét? Ha teszem fel, 4-6-8 hét múlva küldi vissza a szervíz a gépet addig, köteles vagyok várni? Vagy van valami jogszabály, hogy a jótállási idő alatt kicseréljék?
További ajánlott fórumok:
- Mit lehet tenni a körömgomba ellen?
- Mit lehet tenni kancsalság ellen?:(
- Szűnni nem akaró nőgyógyászati megbetegedések/kórosan bő folyás, gyulladások, stb./ Mit lehet tenni, mikor már semmi nem segít?
- Ha vettünk egy lakást, de olyan sok a hitel, hogy nem bírjuk fizetni, mit lehet tenni?
- Túlzott stresszes izzadás! Mit lehet ellene tenni?
- Mit lehet tenni, ha egy kedves ismerős "szekta" tag lett?