Szűnni nem akaró nőgyógyászati megbetegedések/kórosan bő folyás, gyulladások, stb./ Mit lehet tenni, mikor már semmi nem segít? (tudásbázis)
Sziasztok!
Tanácsot szeretnék kérni, hátha volt már valakinek ilyen problémája. Menstruáció alatt,ami jelenleg is tart égő érzést érzek a hüvelyemben , nagyon kellemetlen,de leginkább akkor érzem erősen, amikor távozik a hüvelyemből a menstruációs "váladék". Ha volt már valakinek ilyen , lehetséges,h hüvelygomba vagy BV lenne?
Szia, nekem a tőzegáfonya kapszula vált be. Évenente 3-4x volt húgyúti fertőzésem, a kapszula szedése mellett egyszer sem.
A másik ha érzem, hogy gond van félóránként megiszok egy pohár vizet, az elején még esetleg segít átmosni a hólyagot és azonnal veszem be a bogyót.
Urológus ajánlotta, hogy jobban vizsgáltassam ki miért ilyen gyakori, de eddig nem jutottam el odáig.
Sziasztok! Nem tudom, újra lehet-e éleszteni a topikot, hátha...Nekem már 3 éve vannak állandóan visszatérő gyulladásaim. Ég, csíp, mikor pisilek, a falat kaparom le, utána a legrosszabb. Idén már a 6. vagy 7. antibiotikum kúrát csinálom, most megint beteg vagyok.
Érdekelne, hogy aki kigyógyult egy ilyen ördögi körből, hogyan tette? Évek óta fennálló problémát hogyan sikerült megszüntetni, mi volt a kiváltó ok?
Továbbá valaki itt írta a probis tampont is!Nos ezek sem jók semmire (saját tapasztalat),sőt mi több tampont egyáltalán nem is szabadna használni!
Egészen egyszerű ok miatt!Gondoljatok bele,ha valaminek távoznia kell a hüvelyből,azt hagyni kell távozni,és nem bedugni egy "dugóval".
Persze én is van,hogy használom,inkább nyáron,hiszen a hajszálvékony ruhákon nem szeretném ha átütne a szárnyas betét.:)
De akinek rendszeres nőgyógyászati gondja van,annak semmiképp nem ajánlott!!!
Továbbá a visszatérő vagy el sem múló hüvelyi panaszok esetén,csináltassátok meg a vércukor mérést,ez nagyon fontos adat lehet egy ilyen problémánál!
szia
én már azt mondom,minden ésszerű dolgot,amit mondanak neked ,próbálj ki,ha nem akarsz odáig jutni,mint ahova én jutottam.
nekem lesz második műtétem is ez szinte biztos,ma megyek a köv eredményemért,tavaly műtöttek,még 1 éve sincs,kezdetleges rákmegelőző állapotot állapitottak meg és ujra és ujra kimutatják most is.Műtét után az első eredményem volt jó,aztán kezdődött minden elölről..biztos vagyok benne hogy az ott dúló állandó gyulladásoknak köze van ehhez,A Doki is mondta hogy benne van a pakliban,gyerekkor óta fennálló folyamatos gyulladások,ez egy komoly rizikófaktor.
úgyhogy próbálj meg mindent és sok sikert ,remélem rendezödik előbb-utobb!
Sziasztok!
Nagyon regota vannak nogyogyaszti problemaim de inkabb gombas eredetu volt regebben.Viszont most nemtudom mi van, mert nem tenyesztettek ki multkor semmit, de ha elkezdem enni az edesseget meg a feher dolgokat visszajon az a feher turos folyas.(amire tenyesztes nelkul egyertelmuen ravegjak a candidat)Ha nem eszem nincs ilyen, de van mas. Atlatszo ragados folyas amitol ugy eg a huvelyem h megorulok.Szex az kizart:S
Van esetleg vkinek vmi otlete mi lehet ez? Mert mostanaban rajottem , h sajnos nekem kell kerni a vizsgaltokat az orvostol, mert maguktol nem ajanljak fel:S Csutortokon megyek egy maganorvoshoz remelem mond vmi hasznalhatot.
koszonom
ugyan, semmi baj,remélem,mielőbb megggyógyulsz!!!
ja,és persze sok boldogságot is! :)
eljutottam odáig, h nem számít mennyi időm be kerűl és mennyi pénzembe, de mostmár meggyógyulok
a kapcsolatomért, meg a jövőbeli gyerekeimért (már ha lehetnek)
köszi ez nagyon jó ötlet, körbe érdeklődöm, de egynelőre az Ars Medica tünik szimpatikusnak, a leszférjem azt mondta a pénz nem számít, fölleg h közeleg az esküvő, aztán jön a gyerek is. csak én mivel pánikbeteg vagyok, meg depresszíős így ez most nagyon nem hiányzot, teljesen magam alatt vagyok. de nem riadok vissza semmitől, ha végre teljes életet élhetek, mert ez így nem élet :/
köszi a segítséget, fizuig még van időm nyomozgatni
(az írás hibákért meg bocs, de alig látok, olyan rosszul vok)
persze,nem is igy értettem
nézd,ha vérzel,ne vedd félvállról,ha nem hoz eredményt a hatszázadik kezelés vagy a hatszázadik orvos,menni kell a hatszázegyedikhez...tudom hogy ez már irtó fárasztó 1 idő után,de a vérzés sose játék,még a folytonos folyás se vicc,mert az is mindig jelez vmit,hát még a vérzés...nem is értem miért nem vesznek kicsit komolyabban,ezt én nem értem.S
sztem ismeretségi körödben érdeklődjél nőgyógyászok felől,tudod,akit vmi bizalmasabb ismerős családtag barátnő,stb ajánl,az mindig másképp bánik vled,mit 1 vadidegen....a vérvesztséget meg a szervezet egy idő után nem tudja pótolni,szóval ez nem normális állapot.
megoldódott a problémád?
én egy éve küzködöm, engem állandóan hüvelygyulladással kezelnek, de nem múlik el, szóval nyilván nem ez a bajom, csak felírják rá a gyógyszereket mindig aztán mehetek utamra :/ mostmár nagyon elegem van, h állandóan vérzem és leszarják!
Megvonni a stresszt????? a mai világban???
ez teljességgel lehetetlen,gondolom, ezt te is érzed.....az embernek az egész élete egy hatalmas stressz manapság,ezt nem lehet csak úgy hipp-hopp kizárni!
Sajnos nincs tapasztalatom, de leírom amit hallottam.
Úgy tudom, ilyenkor segít, ha csak pamut fehérneműt hordasz és mosás után jól kivasalod (gondolom gőzzel). Hirtelen ez jutott eszembe abból, amit tudok. Nem tudom mennyit segíthet, talán semmit, de akinek ilyen problémája van, az szerintem mindent kipróbálna és hátha... :-) Talán ha másnak nem, kiegészítő megoldásnak jó. :-)
de jó lenne,istenem....
arra vissza tudsz emlékezni,hogy a két vizsgálat között mennyi idö telt el,hány hónap múlva kellett visszamenned a másodikra?
nekem 3 hónap múlva kell,van akinek meg 6....ezt nem értem...bár gondolom a kapott eredmény függvénye....