Főoldal » Receptek » Sütemények, édességek receptjei » Mascarponés gyümölcstorta recept

Mascarponés gyümölcstorta recept

A Mascarponés gyümölcstorta hozzávalói:
Hozzávalók:
20 dkg darált keksz
10 dkg vaj
50 dkg mascarpone
5 dl tejszín
3 evőkanál porcukor
1 csomag habfixáló
60 dkg gyümölcs (pl. áfonya, málna, ribizli 1csomag piros tortazselé


A Mascarponés gyümölcstorta elkészítési módja:
A darált kekszet a felolvasztott vajjal morzsává keverjük. Egy kivajazott, kerek tortaforma aljába nyomkodjuk a morzsát, és hűtőbe tesszük. A tejszínt a fixálóval habbá verjük, hozzáadjuk a porcukrot és a simára kevert mascarponét. A gyümölcsök harmadát lazán beleforgatjuk a krémbe, amit a kekszes alapra simítunk, majd rászórjuk az összes gyümölcsöt. A tortazselét elkészítjük, a torta tetejére öntjük. Éjszakára hagyjuk a hűtőben pihenni,a tortaforma oldalát csak másnap emeljük le.

Mindenkinek kedves egészségére!
Recept:Pompadour


Kategória: Sütemények, édességek receptjei


A mascarponés gyümölcstorta elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook