Tiramisu antiszalmonella! recept
60 perc
A Tiramisu antiszalmonella! hozzávalói:
Hozzávalók:
6 dl habtejszín
1 csomag vaníliás cukor
1 csomag habfixáló
1 csomag főzés nélküli vaníliás pudingpor
25 dkg mascarpone
5 evőkanál kristálycukor
2 csomag babapiskóta
rum vagy rumaroma ízlés szerint
2-3 dl kávé
kakaópor vagy instant kávé a tetejére
A Tiramisu antiszalmonella! elkészítési módja:
Elkészítés: 3 dl tejszínt 1 csomag habfixálóval tejszínhabbá verek. 5 evőkanál kristálycukrot és a vaníliás cukrot kikeverek 1 doboz mascarponéval. 3 dl tejszínt alaposan kikeverem a pudingporral. A 3 féle krémet összekeverem. Rumos kávéba áztatott babapiskótával rétegezem, a tetejét megszórom cukrozatlan kakaóporral vagy instant kávéval.
Megjegyzés:
Remélem sikerült mindent érthetően leírnom. Ha nem, várom a kérdéseket. Egyébként nagyon finom édesség. A titka, hogy mindhárom krém alaposan ki legyen keverve. Jó nassolást!
Ezt a receptet RIBIZLI 27 rakta fel a mindmegettére. Én megcsináltam és isteni lett!
Kategória: Sütemények, édességek receptjei
A receptet beküldte: 38506fd3e6, 2008. júl. 9. 15:33
A tiramisu antiszalmonella! elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.