Majoránnás nyúlcomb recept

1 egész nyúlcomb/fő
majoránna
zsír
só
1/2dl víz
A Majoránnás nyúlcomb elkészítési módja:
A combokat jól megmosom, a vastag húst csontig bevágom, bedörzsölöm majoránnával és sóval, majd egy éjszakára letakarva a hűtőbe teszem. Reggel egyszer átforgatom. Serpenyőbe zsírt teszek, majd belerakom a combokat, és ½ dl vizet öntök alá. Letakarom fedővel és többszöri forgatás mellett puhára párolom/sütöm. Leveszem a fedőt és 15 perc alatt pirosra sütöm, miközben néhányszor még megfordítom. Párolt rizzsel, tartármártással a legfinomabb.
Kategória: Húsételek receptjei
A receptet beküldte: cirmesitompika, 2009. szept. 13. 13:52
A majoránnás nyúlcomb elkészítési módja és hozzávalói.