Majorannás burgonya recept
50 perc
A Majorannás burgonya hozzávalói:
1,5 kg burgonya
1 doboz /0.50 dkg -os/vagdalthús konzerv
10-dkg zsir vagy olaj,
2,5 dkg majoranna
só, őrölt bors, izlés szerint.
A Majorannás burgonya elkészítési módja:
A lábasba tesszük a zsirt, v olajat. A hámozott burgonyát karikára, a vagdalthúst kockára vágjuk. Rátesszük a zsirra, megszórjuk a fúszerekkel. Kis lángon dinszteljük. Sokszor keverjük, hogy lene égjen! A burgonya minél jobban össszetörik, annál jobban átérződik a fúszerek ize.
Bármilyen savanyúság illik hozzá!
Gyors, olcsó étel!!
Kategória: Egytálételek receptjei
A receptet beküldte: Mária53, 2010. okt. 24. 14:25
A majorannás burgonya elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.