Linzer (update 2) recept

43dkg teljes kiőrlésű liszt
1db Rama margarin
10 ek
édesítőpor
2 tojássárgája és édesítős lekvár.
A Linzer (update 2) elkészítési módja:
Sütés előtt pár órával a margarint kivesszük a hűtőből.Az alapanyagokat összegyúrjuk( a gyúrás megkönnyítéséhez NEM használunk tejet v. vizet!!!!!) A tésztához keverhetünk reszelt citromhéjat, így még finibb! A jól összegyúrt tésztát kétfelé vesszük, nem túl vékonyra kisodorjuk, formára szaggatjuk.Előmelegített sütőben sütjük. Mivel barna a tészta nem igazán látható jól, hogy mikor van kész, ezért késsel meg szoktam emelgetni és ha már sötétedik az alja akkor ki lehet venni. Amikor kihűlt össze kell ragasztani lekvárral, a tetejét megszórni Canderellel és isteni fincsi!
Kategória: Szénhidrátcsökkentett ételek receptjei
A receptet beküldte: Timcsi80, 2006. máj. 6. 16:22
A linzer (update 2) elkészítési módja és hozzávalói.