Kelt tészta alap recept (update 2)
A Kelt tészta alap recept (update 2) hozzávalói:/a mennyiség egy kb
26-28 cm átmérőjű tortához elég/25 dkg tk
liszt
1 csipet só,1/2 kocka élesztő
1 tk
gyümölcscukor
1/8 l tej
A Kelt tészta alap recept (update 2) elkészítési módja:
A lisztet egy tálba szórjuk, meghintjük sóval. Az élesztőt és a cukrot a tejben simára keverjük. A liszthez öntjük és az egészet sima tésztává dagasztjuk. Lefedve 3o percig kelesztjük, újból átgyúrjuk és a recept szerint formázzuk, és még 2o percig kelni hagyjuk.
Kategória: Szénhidrátcsökkentett ételek receptjei
A receptet beküldte: Timcsi80, 2006. máj. 6. 16:19
A kelt tészta alap recept (update 2) elkészítési módja és hozzávalói.