Kókuszgolyó (update 2) recept

10 dkg zabpehely
30 dkg alma
10 dkg kókuszreszelék
2 kávéskanál kakaópor
csipetnyi őrölt fahéj
50-60 csepp Polisweet.
A Kókuszgolyó (update 2) elkészítési módja:
A zabpelyhet összegyúrjuk a hámozott, finomra reszelt almával, csipetnyi fahéjjal, a kakaóval, a Polisweettel és a kókuszreszelék kétharmadával. Folpackkal letakarva 2-3 órát, de még jobb, ha egy éjszakát hűtőszekrényben pihentetjük, hogy a zabpehely megduzzadjon, az ízek összeérjenek. Nedves kézzel apró golyókat formálunk, megforgatjuk a maradék kókuszreszelékben, majd fóliával letakarva hűtőszekrényben tároljuk a fogyasztásig. Minyonpapírban vagy fogvájóra, szendvicstűre felszúrva kínáljuk.
Kategória: Szénhidrátcsökkentett ételek receptjei
A receptet beküldte: Timcsi80, 2006. máj. 6. 16:20
A kókuszgolyó (update 2) elkészítési módja és hozzávalói.