Zabpelyhes-almás golyók recept
A Zabpelyhes-almás golyók hozzávalói:10 dkg zabpehely
30 dkg alma
10 dkg kókuszreszelék
2 kk. kakaópor
csipetnyi őrölt fahéj
50-60 csepp édesítőszer
A Zabpelyhes-almás golyók elkészítési módja:
A zabpelyhet összegyúrjuk a finomra reszelt almával, a kókusz 2/3 részével, a kakaóporral, az édesítővel és a fahéjjal. Bő két órára félretesszük, majd golyókat formálunk belőle, és megforgatjuk a maradék kókuszreszelékben.
Finom, és nem hízlaló édesség, a gyerekek is nagyon szeretik
Kategória: Sütemények, édességek receptjei
A receptet beküldte: ea9bff1b44, 2008. aug. 31. 15:51
A zabpelyhes-almás golyók elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.