Lazacos röszti kaviárral recept

4 lisztesre fôvô burgonya(sárga),
só,
frissen ôrölt bors,
vaj,
15dkg füstölt lazacfilé,
kaviár.
A Lazacos röszti kaviárral elkészítési módja:
A burgonyát sós vízben héjában megfôzzük, majd a vizet leöntve róla, hagyjuk kihûlni. Ha ez megtörtént, meghámozzuk és a nagylyukú reszelôn lereszeljük. Sóval, frissen ôrölt borssal ízesítjük, majd lapos kör alakú formákat gyurmázunk belôle, nagyjából 5-6 cm átmérôje legyen. Vajat olvasztunk és a rösztiket ebben kisütjük. A lazacot a rösztire fektetjük, majd a tetejére egy kis kaviárt halmozunk. Frissen ôrölt borssal megszórjuk és tálaljuk.
Kategória: Egytálételek receptjei
A receptet beküldte: 4b6a2525df, 2016. dec. 20. 06:31
A lazacos röszti kaviárral elkészítési módja és hozzávalói.