Krémsajtos csirkemell recept
30 perc
Szénhidrátszegény
Zsírszegény
A Krémsajtos csirkemell hozzávalói:
Kapros csirkemell
* Hozzávalók:
2 db csirkemellfilé
2 db light tömlős sajt
2 ek 12 %tejföl
1 nagy csokor friss kapor vagy száritott
só
fehér bors
2 ek litht margarin
A Krémsajtos csirkemell elkészítési módja:
a csirkemlleket kicsit kiklopfoljuk, és az olvasztott margarinnal bekenjük mindkét oldalát, elõmelegített, forró grillsütõben vagy teflön sütőben)megsütjük, majd vastagon bekenjük a krémsajt, a tejföl valamint a finomra metélt kapor keverékével. Megsózzuk, borsozzuk, és annyi idõre tesszük csak vissza a forró grillsütõbe, hogy a krémsajt épp színesedni kezdjen a tetején. Megpirítani nem szabad.
Párolt zöldséggel, vagy főzelékkel kiló barát.
Rizzsel tartalmasabb étek:)
Mivel most sok tojásunk van, én tojás-salátával fogom kinálni.
Kategória: Húsételek receptjei
A receptet beküldte: danya, 2008. ápr. 18. 06:49
A krémsajtos csirkemell elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.