Rakottpulykacici recept
Kalóriaszegény
130 kcal
1 kg pulykamell
vagy felsőcomb kicsontozva
2 közepes fej vöröshagyma
3 gerezd fokhagyma
2 evőkanál liszt
1 evőkanál majoranna
1 mokkáskanál pirospaprika
1 mokkáskanál bors
5 dkg reszelt sajt
1 doboz tejföl
só a hús sózásához.
A Rakottpulykacici elkészítési módja:
A húst besózzuk, majd megforgatjuk a majoránna, bors, pirospaprika, liszt keverékében. A jénaiba rétegezve lerakjuk (hús, vöröshagyma és fokhagyma karika, amíg el nem fogy). A tetejét reszelt sajttal megszórjuk és egy doboz tejföllel leöntjük. Lefedve sütjük. Jó étvágyat!
Kategória: Húsételek receptjei
A receptet beküldte: danya, 2008. febr. 15. 06:01
A rakottpulykacici elkészítési módja és hozzávalói.